Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Curs valutar 19 iunie: Vezi cele mai bune oferte ale caselor de schimb

Curs valutar 19 iunie: Vezi cele mai bune oferte ale caselor de schimb


Casele de schimb valutar continua sa afiseze, joi, cele mai bune cotatii pentru tranzactiile valutare cu euro si dolari.

Astfel, cel mai bun curs de schimb pentru euro apartine, la cumparare, casei de schimb Luxor. Aceasta afiseaza un curs de 4,3910 lei/unitate. La vanzare, trei case de schimb afiseaza o cotatie identica, de 4,4100 lei/ unitate: Hans, Luxor si Centrul Vechi, potrivit site-ului valutare.ro.

In cazul institutiilor de credit, cel mai bun curs este oferit de Alpha Bank cu o cotatie la cumparare de 4,3800 lei/euro si la vanzare un curs de 4,4200 lei/euro.

In ceea ce priveste moneda americana, cel mai avantajos curs de schimb la cumparare este de 3,2360/unitate si apartine tot casei de schimb Luxor.

La vanzare, cel mai rentabil curs de schimb pentru dolar este afisat de casele de schimb Credit Amanet, Hans si Tarns Selena, acestea afisand un curs de 3,2500 lei/ unitate.

Alpha Bank afiseaza cel mai bun curs valutar si pentru perechea dolar/leu la cumparare, cu o cotatie de 3,2106 lei/dolar, si la vanzare, de 3,2646 lei/dolar.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1283 ori