Curs valutar 17 aprilie Casele de schimb cu cele mai bune cotatii

Joi, 17 Aprilie 2014, ora 09:30
1443 citiri
Curs valutar 17 aprilie Casele de schimb cu cele mai bune cotatii

Persoanele interesate de cea mai buna oferta a cursului valutar pot apela joi la casele de schimb deoarece afiseaza cele mai avantajoase cotatii, atat pentru moneda europeana cat si pentru dolarul american.

Daca vorbim de cotatia leu-euro, cele mai avantajoase cotatii pot fi gasite la casa de schimb Luxor, care afiseaza un curs de 4,4610 lei/ euro la cumparare si 4,4790 lei/ euro la vanzare.

In ceea ce priveste dolarul american, casa de schimb valutar Lotus afiseaza cel mai bun pret la vanzare, de 3,2400 lei/unitate.

La cumpararea insa, casele de schimb Luxor si M&S ofera cea mai rentabila cotatie, afisand un curs identic de 3,2300 lei/ dolar.

Bancile continua sa afiseze, joi, cele mai nefavorabile cotatii la vanzare pentru moneda europeana si pentru dolarul american.

BRD este banca care vinde cel mai scump moneda europeana, afisand un curs de schimb de 4,5470 lei/unitate. La cumparare, cel mai nefavorabil curs este de 4,3970 lei/unitate si este afisat de BRD si BCR.

In acelasi timp, Alpha Bank cumpara si vinde dolarul american la cele mai dezavantajoase cursuri. Banca afiseaza la vanzare o cotatie de 3,3229 lei/dolar si al cumparare o cotatie de 3,1409 lei/ unitate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#curs valutar banci, #curs valutar case schimb, #curs valutar BNR, #curs euro , #stiri BNR