Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Curs valutar 14 mai Cele mai rentabile oferte pentru tranzactiile cu euro si dolari

Curs valutar 14 mai Cele mai rentabile oferte pentru tranzactiile cu euro si dolari


Casele de schimb valutar continua sa ofere, miercuri, cele mai bune cotatii la tranzactionarea de euro si dolari americani.

Astfel, cel mai bun curs de schimb pentru euro la cumparare este de 4,4310 lei/ unitate si apartine casei de schimb Luxor. La vanzare, casele de schimb Centrul Vechi, Inter-Discret si Real GI afiseaza o cotatie idenica, de 4,4500 lei/ euro.

In cazul institutiilor de credit, cel mai bun curs este oferit de Alpha Bank cu o cotatie la cumparare de 4,4150 lei/euro si la vanzare de 4,4550 lei/euro.

In ceea ce priveste dolarul, cel mai avantajos curs de schimb la cumparare este de 3,2150/unitate si apartine casei de schimb Luxor, in timp ce la vanzare, cel mai rentabil curs de schimb pentru dolar apartine casei de schimb Lotus si este de 3,2300 lei/unitate.

Alpha Bank este institutia financiara cu cel mai bun curs valutar pentru perechea dolar/leu la cumparare, cu o cotatie de 3,2065 lei/dolar si la vanzare, cu o cotatie de 3,2602 lei/dolar.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1505 ori