Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Curs valutar 13 iunie Vezi casele de schimb cu cele mai avantajoase oferte

Curs valutar 13 iunie Vezi casele de schimb cu cele mai avantajoase oferte


Cele mai bune cotatii pentru tranzactiile valutare cu euro si dolari sunt afisate, vineri dimineata, de casele de schimb Hans si Luxor.

Astfel, cel mai bun curs de schimb pentru euro apartine, la cumparare, casei de schimb Luxor si este de 4,3850 lei/unitate, iar la vanzare, Hans ofera un curs rentabil, de 4,3900 lei/unitate, potrivit site-ului valutare.ro.

In cazul institutiilor de credit, cel mai bun curs este oferit de Alpha Bank cu o cotatie la cumparare de 4,3700 lei/euro si la vanzare un curs de 4,4100 lei/euro.In ceea ce priveste moneda americana, cel mai avantajos curs de schimb la cumparare este de 3,2250/unitate si apartine tot casei de schimb Luxor.

La vanzare, cel mai rentabil curs de schimb pentru dolar este afisat doua case de schimb, Hans si Luxor, acestea afisand un curs identic de 3,2450 lei/ unitate.

Banca Romaneasca afiseaza in continuare cel mai bun curs valutar si pentru perechea dolar/leu la cumparare, cu o cotatie de 3,2121 lei/dolar, in timp ce la vanzare, Alpha Bank afiseaza o cotatie de 3,2640 lei/dolar.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1329 ori