Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Curs valutar 12 iunie Cele mai bune oferte pentru tranzactiile cu euro si dolari

Curs valutar 12 iunie Cele mai bune oferte pentru tranzactiile cu euro si dolari


Joi, casele de schimb valutar continua sa afiseze cele mai bune cotatii pentru tranzactiile valutare cu euro si dolari.

Astfel, cel mai bun curs de schimb pentru euro apartine, la cumparare, caselor de schimb Luxor, Centrul Vechi si Real GI si este de 4,3800 lei/unitate, iar la vanzare, Hans ofera un curs rentabil, de 4,3850 lei/unitate, potrivit site-ului valutare.ro.

In cazul institutiilor de credit, cel mai bun curs este oferit de Banca Romaneasca cu o cotatie la cumparare de 4,3708 lei/euro si la vanzare un curs de 4,4278 lei/euro.

In ceea ce priveste moneda americana, cel mai avantajos curs de schimb la cumparare este de 3,2250/unitate si apartine casei de schimb Luxor.

La vanzare, cel mai rentabil curs de schimb pentru dolar este afisat de doua case de schimb, Hans si Credit Amanet, acestea afisand un curs identic de 3,2400 lei/ unitate.

Alpha Bank afiseaza cel mai bun curs valutar si pentru perechea dolar/leu la cumparare, cu o cotatie de 3,2197 lei/dolar, iar la vanzare, cea mai buna cotatie este de 3,2739 lei/dolar si este afisata de Alpha Bank si Banca Romaneasca.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1269 ori