Curs valutar 12 decembrie. Casele de schimb valutar continua competitia cu institutiile bancare

Joi, 12 Decembrie 2013, ora 11:00
1659 citiri
Curs valutar 12 decembrie. Casele de schimb valutar continua competitia cu institutiile bancare

Persoanele interesate de cea mai buna oferta a cursului valutar pot apela joi la casele de schimb deoarece afiseaza cele mai avantajoase cotatii, atat pentru moneda europeana cat si pentru dolarul american.

Daca vorbim de cotatia leu-euro la vanzare, cel mai avantajos curs este afisat de casele de schimb Luxor, OK, Corsa si Lotus.

In ceea ce priveste dolarul american, casele de schimb valutar Centrul Vechi si Lotus afiseaza cel mai rentabil pret la vanzare.

La cumpararea monedei europene si a dolarului american, cele mai bune cotatii sunt ofertite de casele de schimb Luxor si Centrul Vechi.

Credit Europe Bank vinde euro la cel mai dezavantajos pret

Bancile continua sa afiseze, joi, cele mai nefavorabile cotatii la vanzare pentru moneda europeana si pentru dolarul american.

Credit Europe este banca care vinde cel mai scump moneda europeana, afisand un curs de schimb de 4,5300 lei.

In acelasi timp, OTP vinde si dolarul american la cel mai dezavantajos curs. Banca afiseaza la vanzare un curs de 3,3358 lei/dolar.

De asemenea, BCR si Credit Europe au publicat joi la cumparare cel mai prost curs, atat pentru moneda europeana, cat si pentru dolarul american. Acestea afiseaza un curs identic pentru euro, de 4,3800 lei, in timp ce BCR cumpara si dolarul la un pret deazavantajos, de 3,1500 lei/ dolar.

Singura institutie de credit care concureaza cu casele de schimb valutar este Alpha Bank, care afiseaza un curs mai avantajos la vanzare pentru moneda unica, de 4,4700 lei si pentru moneda americana, de 3,2555 lei.

Euro, vandut cel mai ieftin de casele de schimb valutar

Casele de schimb Luxor, OK, Corsa si Lotus afiseaza, joi, cel mai avantajos curs de schimb pentru moneda europeana. Aceastea vand euro cu 4,4600 lei, si ofera astfel un avantaj clientilor de 7 bani.

De asemenea, casele de schimb valutar Lotus si Centrul Vechi sunt cele care afiseaza cea mai rentabila cotatie la vanzare pentru dolarul american. Pretul publicat este de 3,2500 lei/dolar.

In acelasi timp, casele de schimb Luxor si Centrul Vechi afiseaza cele mai avantajose cotatii la cumparare pentru moneda europeana si dolarul american, de 4,4400 lei/euro, respectiv de 3,2250 lei/dolar.

Astfel, pentru un schimb de 350 de euro, solutia clientului este sa apeleze la casele de schimb valutar, deoarece diferenta intre cel mai bun curs afisat de acestea si cea mai scumpa oferta de curs de schimb euro-leu afisata de banci este de 7 bani, iar suma ce poate fi economisita lunar de client este de 24,5 lei.

#curs valutar banci, #curs valutar case schimb, #curs valutar BNR , #stiri BNR