Curs valutar 10 ianuarie Cele mai avantajoase oferte

Vineri, 10 Ianuarie 2014, ora 09:39
1919 citiri
Curs valutar 10 ianuarie Cele mai avantajoase oferte

Valuta cumparata prin intermediul bancilor continua sa fie mai scumpa decat la casele de schimb valutar. Astfel, cine doreste sa vanda euro sau dolari iese in pierdere daca se adreseaza bancilor.

Vineri, la vanzarea monedei europene si a dolarului american, avantajul este in favoarea caselor de schimb Ok si Lotus. In acelasi timp, Banca Romaneasca afiseaza cel mai rentabil curs la cumpararea monedei europene si a dolarului american.

Insa, la banci, cea mai mare rata de schimb pentru un euro este afisata, la vanzare, de BRD, iar pentru dolar, cea mai ridicata cotatie este afisata de BCR. De asemenea, BCR afiseaza cel mai dezavantajos curs la cumparare pentru cele doua valute.

Cursul de schimb afisat de banci

Cei mai afectati de diferentele de curs valutar sunt clientii cu credite in valuta.

Vineri, BRD este institutia de credit care ofera cel mai slab curs de schimb, de 4,6120 lei/euro. In cazul dolarului american, BCR afiseaza cel mai prost curs de schimb. Aceasta vinde dolarul cu 3,4150 lei.

La polul opus, Banca Romaneasca afiseaza miercuri cel mai bun curs la vanzare atat pentru moneda unica, cat si pentru dolarul american: de 4,5745 lei/euro, respectiv de 3,3635 lei.

BCR ofera de asemenea si cea mai putin rentabila cotatie la cumparare pentru euro si dolarul american, de 4,4550 lei/euro si 3,2550 lei/dolar.

Avantajul cursului valutar afisat de casele de schimb

Pentru persoanele interesate sa cumpere euro, casa de schimb Ok afiseaza cel mai bun curs, de 4,4900 lei/euro, iar pentru cei interesati sa cumpere dolari americani, cel mai avantajos curs este de 3,2900 lei, afisat de aceeasi casa de schimb.

Casele de schimb Luxor si Centrul Vechi afiseaza cel mai bun curs la cumparare pentru euro (4,5000 lei) si dolar (3,3000 lei).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#curs valutar banci, #curs valutar case schimb, #curs valutar BNR , #stiri BNR