Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Curs valutar 07 mai Casele de schimb cu cele mai avantajoase oferte

Curs valutar 07 mai Casele de schimb cu cele mai avantajoase oferte


Valuta cumparata prin intermediul bancilor continua sa fie mai scumpa decat la casele de schimb valutar.

Miercuri, la vanzarea monedei europene, avantajul este in favoarea caselor de schimb Inter Discret si Real GI, care ofera 4,4500 lei/ unitate. In acelasi timp, Luxor afiseaza cel mai rentabil curs la cumpararea monedei europene, de 4,4350 lei/unitate.

In cazul institutiilor de credit, cel mai rentabil curs afisat la cumparare pentru euro este la Banca Romaneasca (4,4162 lei/ euro), in timp ce la vazare CEC ofera cea mai rentabila cotatie, de 4,4700 lei/ unitate.

In schimb, persoanele interesate sa cumpere dolari, pot apela casa de schimb Centrul Vechi, care ofera cel mai bun curs la vanzare pentru moneda americana, de 3,2100 lei/euro. La cumparare, Real GI ofera cel mai bun curs pentru dolar, de 3,2000 lei/unitate.

Banca Romaneasca castiga si miercuri competitia cu bancile si ofera o cotatie mai avantajoasa pentru dolar atat la vanzare (3,2173 lei/unitate) cat si la cumparare (3,1600 lei/ unitate).

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1194 ori