Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Curs valutar 07 aprilie Casele de schimb cu cele mai avantajoase cotatii la vanzare

Curs valutar 07 aprilie Casele de schimb cu cele mai avantajoase cotatii la vanzare


Persoanele interesate de cea mai buna oferta a cursului valutar pot apela, luni, la casele de schimb cu cele mai rentabile cotatii, atat pentru moneda europeana cat si pentru dolarul american.

Daca vorbim de cotatia leu-euro la vanzare, cel mai avantajos curs este afisat de casa de schimb Luxor, de 4,4650 lei/unitate. La cumpararea monedei europene, doua case de schimb ofera cel mai bun pret, M&S si Lotus, de 4,4500 lei/ unitate.

In ceea ce priveste dolarul american, tot casa de schimb valutar Luxor afiseaza cel mai bun pret la vanzare, de 3,2550 lei/unitate, iar M&S publica cea mai buna cotatie la cumparare, de 3,2400 lei/ dolar.Bancile continua sa afiseze, in debutul saptamanii, cele mai nefavorabile cotatii atat la vanzare, cat si la cumparare pentru moneda europeana si pentru dolarul american.

Volksbank si BRD sunt bancile care afiseaza cel mai dezavantajos pret la vanzare pentru euro, de 4,5410 lei/ unitate, in timp ce Alpha Bank cumpara moneda unica la un pret dezavantajos, de 4,3850 lei/ unitate.

De asemenea, Alpha Bank este institutia de credit care vinde si cumpara cel mai scump si moneda americana, afisand un curs de schimb de 3,3433 lei/unitate, respectiv de 3,1592 lei/ unitate.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1055 ori