Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Curs valutar 04 iunie: Bancile continua sa vanda scump. Ce cotatii ofera casele de schimb

Curs valutar 04 iunie: Bancile continua sa vanda scump. Ce cotatii ofera casele de schimb


Cele mai bune cotatii pentru tranzactiile valutare cu euro si dolari erau afisate, miercuri dimineata, de casele de schimb Corsa, Luxor si Lotus.

Astfel, cel mai bun curs de schimb pentru euro apartine la cumparare casei de schimb Luxor si este de 4,3920 lei/unitate, iar la vanzare, Lotus si Corsa ofera un curs rentabil, de 4,4000 lei/unitate.

In cazul institutiilor de credit, cel mai bun curs este oferit de Alpha Bank cu o cotatie la cumparare de 4,3750 lei/euro si la vanzare de 4,4150 lei/euro.

In ceea ce priveste dolarul american, cel mai avantajos curs de schimb la cumparare este de 3,2250/unitate si apartine casei de schimb Luxor.

La vanzare, cel mai rentabil curs de schimb pentru dolar este afisat de Lotus, casa de schimb afisand un curs de 3,2300 lei/ unitate.

Alpha Bank afiseaza in continuare cel mai bun curs valutar si pentru perechea dolar/leu la cumparare, cu o cotatie de 3,2022 lei/dolar si la vanzare, cu o cotatie de 3,2561 lei/dolar.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1467 ori