Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Brasov - a IV a editie a Conferintei Nationale a Femeilor de Afaceri din Romania

Brasov - a IV a editie a Conferintei Nationale a Femeilor de Afaceri din Romania
Coalitia Asociatiilor Femeilor de Afaceri, Asociatia Femeilor de Afaceri si a Femeilor Conducatoare de Intreprinderi din Brasov si CIPE Romania organizeaza la Brasov ce-a de-a patra editie a Conferintei Nationale a Femeilor de Afaceri din Romania.Organizata pentru prima data in Brasov, conferinta este un eveniment bine cunoscut in comunitatea de afaceri din Romania, fiind o ocazie care ofera oportunitatea crearii unor relatii noi de afaceri si favorizeaza schimbul de informatii si experiente.
In acest an conferinta va reuni peste 130 de participante, femei de afaceri din toata tara.
Principalele teme de discutie se vor referi la evolutia mediului economic si financiar romanesc si de posibilitatile de sustinere a intereselor femeilor de afaceri, atat prin intermediul Coalitiei Asociatiilor Femeilor de Afaceri, cat si prin activitatea fiecarei asociatii.
Invitati speciali la conferinta vor fi domnul Napoleon Pop, membru al Consiliului de Administratie al BNR, doamna Cornelia Petreanu, director la Directia Generala Impozite Directe (Ministerul Finantelor Publice) si domnul Stere Farmache, director general al Bursei de Valori Bucuresti, care vor participa la sectiunea intitulat A"Finante, politici financiare si investitiiA".
Un alt invitat special la conferinta va fi Mark McCord, directorul biroului CIPE Afganistan, cel care a condus timp de trei ani programul CIPE Romania si care va sustine o prezentare in plen in prima zi a conferintei.
Conferinta va include si grupuri de lucru simultane pe urmatoarele teme:
• Comunicatul de presa: teorie si practica - moderator: Daniel Negut, realizator-coordonator, Radio Romania Actualitati
• Agenda legislativa CAFA 2005 A- moderator: Corina Dragomirescu, consultant, Academia de Advocacy
• Idei practice pentru definirea elementelor de strategie pentru organizatii A- moderator: Daniela Sfrija, director, Altcum Management
• Cum sa atragi si cum sa-ti pastrezi angajatii A- moderator: Liliana Bolan, director general, B&B Expert
Cea de-a doua zi va fi consacrata sesiunii de planificare strategica a CAFA.


Asociatia Femeilor de Afaceri si a Femeilor Conducatoare de Intreprinderi Brasov (AFAFCI), constituita in ianuarie 2004, este o organizatie neguvernamentala cu personalitate juridica, non profit si apolitica. AFAFCI este continuatoarea Asociatiei Femeilor Manager Brasov, ONG creat in anul 1997. AFAFCI este membru fondator al Coalitiei Asociatiilor Femeilor de Afaceri din Romania (CAFA), constituita in ianuarie 2004

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 747 ori