Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

BNR plateste 101.000 euro fara TVA pentru echipamente IT

BNR plateste 101.000 euro fara TVA pentru echipamente IT

Banca Nationala a Romaniei (BNR) vrea sa plateasca 101.000 euro, fara TVA, pentru achizitia de echipamente de retea, componente si produse software in leasing operational, contractul urmand sa se incheie pe o perioada de trei ani, potrivit anuntului bancii centrale, preluat de NewsIn.

Contractul de leasing operational are ca obiect achizitia de switch-uri LAN si echipamente tip UPS, iar plata ar urma sa se faca din fonduri proprii, potrivit anuntului publicat pe sistemul electronic de achizitii publice.

Compania interesata sa participe la licitatie trebuie sa faca dovada, printre altele, ca are cel putin doi angajati cu norma intreaga, precum si certificare de la producator pentru instalarea, configurarea, mentenanta si administrarea fiecarui tip dintre echipamentele hardware ofertate.


Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 7 decembrie.


In cazul contractului de leasingul operational, clientul este obligat sa inapoieze bunul la sfarsitul perioadei prevazute in contract, bunul fiind utilizat in acest timp in schimbul unei rate lunareTi-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1163 ori
Citeste mai multe desprebnr euro tva echipamente IT