BNR: 1,19 milioane euro pe echipamente IT in leasing operational

Luni, 05 Iulie 2010, ora 00:26
3152 citiri
BNR: 1,19 milioane euro pe echipamente IT in leasing operational

Banca Nationala a Romaniei (BNR) vrea sa plateasca 1,19 milioane euro, fara TVA, pentru echipamente de comunicatie LAN/WAN si solutii de control si monitorizare centralizata a accesului la resursele sistemului informatic, in leasing operational, potrivit anuntului de intentie al bancii centrale citat de Newsin.

Contractul urmeaza sa fie incheiat pe o perioada de trei ani, iar data prevazuta pentru inceperea procedurilor de adjudecare este 6 iulie 2010, potrivit anuntului de intentie publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

BNR vrea sa procure "solutie switching/routing pentru noul centru de date, acces wireless cu management centralizat, acces controlat pentru vizitatori, monitorizare centralizata a log-urilor, switch-uri de acces 48 porturi, firewall-uri si criptoare trafic".

In cazul contractului de leasingul operational, clientul este obligat sa inapoieze bunul la sfarsitul perioadei prevazute in contract, bunul fiind utilizat in acest timp in schimbul unei rate lunare 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bnr, #echipament it, #leasing operational , #stiri BNR