Bank Leumi Romania a lansat un depozit ce permite retrageri inainte de scadenta fara penalitati

Luni, 17 August 2009, ora 15:03
1264 citiri
Bank Leumi Romania a lansat un depozit ce permite retrageri inainte de scadenta fara penalitati

Bank Leumi Romania a lansat un depozit cu retrageri multiple pentru firme si populatie, care ofera posibilitatea retragerii de sume inainte de scadenta depozitului, in orice moment pe parcursul derularii contractului, fara penalitati la dobanda, a anuntat luni banca, potrivit NewsIn.

Dobanzile ajung pana la 9,75% pe an la lei si 3,65% pe an la euro, iar suma retragerilor permise pe parcursul derularii depozitului ajunge la 50% din suma depusa initial, in functie de termenul ales.

La depozitele pe 12 luni, pentru retragerile in numerar in ziua scadentei nu se aplica comisionul de ridicare numerar, se arata in comunicat.

Depozitul se poate constitui in lei sau in euro, sumele minime pentru infiintare fiind de 1.000 lei sau de 500 de euro, iar dobanda este fixa pentru depozitele pe termene de 3 luni si 6 luni si variabila pentru cele pe 12 luni.

Depozitele sunt garantate de stat in conditiile si in limita plafonului comunicate de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar, plafon stabilit la echivalentul a 50.000 euro/deponent persoana fizica sau juridica. 

 


Vezi cursul de schimb BNR la zi pentru euro, dolar si alte valute



#comision, #depozite, #dobanzi, #numerar, #penalitati , #stiri BNR