BNR plateste peste 2,39 milioane de lei pentru software

Duminica, 29 Iulie 2012, ora 12:01
1414 citiri
BNR plateste peste 2,39 milioane de lei pentru software

BNR va plati 2,39 milioane lei, fara TVA, companiei Asseco SEE SRL pentru inchirierea de licente software pentru sisteme de operare, suite de birotica si dreptul de a utiliza cele mai recente versiuni ale acestor licente in sistem Microsoft Enterprise Subscription Agreement sau echivalent.

Inchirierea se va face pe o perioada de trei ani si se va realiza "in conformitate cu cantitatile prezentate in lista din caietul de sarcini". Potrivit unui anunt publicat pe e-licitatie.ro, preturile unitare pe fiecare produs software raman fixe pe intreaga perioada a acordului cadru.

Compania care a castigat licitatia va furniza sisteme de operare, pachete software de imbunatatire a sistemelor de operare, pachete software pentru editare de text si pachete software de comunicatii.

Contractul a fost atribuit in 27 iunie 2012 in urma unei licitatii la care au participat trei ofertanti.

Grupul Asseco SEE este, conform propriilor estimari, cel mai mare operator din Europa de Sud-Est din punct de vedere al veniturilor provenite din vanzarile de software si servicii.

In Romania, Asseco SEE functioneaza din anul 2007, fiind rezultatul unui proces de achizitii si fuziuni (Net Consulting, FIBa Software si Probass) care s-a finalizat in anul 2010. Asseco SEE se numara printre cele mai importante companii IT din Romania ca furnizor de sisteme, solutii si servicii IT integrate si dezvoltator de aplicatii pentru domeniul financiar-bancar.

#BNR licente software, #BNR inchiriere licente software, #BNR Asseco SEE , #Investitii