BNR aloca peste 6,35 milioane lei pentru servicii de suport tehnic pentru licentele Oracle

Miercuri, 01 Februarie 2012, ora 16:10
1400 citiri
BNR aloca peste 6,35 milioane lei pentru servicii de suport tehnic pentru licentele Oracle

Banca Nationala a Romaniei (BNR) aloca din surse proprii 6,35 milioane lei, fara TVA, pentru servicii standard de suport tehnic pentru licentele de tehnologie Oracle, contractul urmand sa fie incheiat pe o perioada de 36 de luni.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 15 martie 2012, ora 10:00, potrivit unui anunt publicat pe e-licitatie.ro.

"Mare parte a aplicatiilor informatice din componenta sistemului informatic BNR sunt construite pe platforma tehnologica Oracle, ceea ce a presupus achizitionarea de catre Banca Nationala a Romaniei a licentelor software perpetue de tehnologie Oracle si pentru care este necesara asigurarea permanenta a suportului tehnic prin achizitionarea serviciilor de suport tehnic standard", se mentioneaza in caietul de sarcini.

Potrivit anuntului, este necesara asigurarea permanenta a suportului tehnic prin achizitionarea serviciilor de suport tehnic standard, pentru evitarea sau inlaturarea erorilor inerente in procesul de proiectare si dezvoltare a sistemelor informatice, dar si pentru dreptul de utilizare a celor mai noi versiuni si accesul la o baza larga de cunostinte de specialitate.

#BNR Oracle, #licente Oracle, #servicii suport tehnic Oracle, #Oracle Romania , #Investitii