Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

BNR aloca peste 6,35 milioane lei pentru servicii de suport tehnic pentru licentele Oracle

BNR aloca peste 6,35 milioane lei pentru servicii de suport tehnic pentru licentele Oracle


Banca Nationala a Romaniei (BNR) aloca din surse proprii 6,35 milioane lei, fara TVA, pentru servicii standard de suport tehnic pentru licentele de tehnologie Oracle, contractul urmand sa fie incheiat pe o perioada de 36 de luni.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 15 martie 2012, ora 10:00, potrivit unui anunt publicat pe e-licitatie.ro.

"Mare parte a aplicatiilor informatice din componenta sistemului informatic BNR sunt construite pe platforma tehnologica Oracle, ceea ce a presupus achizitionarea de catre Banca Nationala a Romaniei a licentelor software perpetue de tehnologie Oracle si pentru care este necesara asigurarea permanenta a suportului tehnic prin achizitionarea serviciilor de suport tehnic standard", se mentioneaza in caietul de sarcini.

Potrivit anuntului, este necesara asigurarea permanenta a suportului tehnic prin achizitionarea serviciilor de suport tehnic standard, pentru evitarea sau inlaturarea erorilor inerente in procesul de proiectare si dezvoltare a sistemelor informatice, dar si pentru dreptul de utilizare a celor mai noi versiuni si accesul la o baza larga de cunostinte de specialitate.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: NewsIn
Articol citit de 1335 ori