Renault a inchiriat 5.000 metri patrati de birouri in Pipera

Miercuri, 27 Februarie 2008, ora 15:01
1327 citiri
Renault a inchiriat 5.000 metri patrati de birouri in Pipera

Renault a inchiriat 5.000 metri patrati de spatii de birouri in cladirea Twin Towers Barba Center, pentru o perioada de cinci ani, urmand sa mai contracteze alti 5.000 metri patrati in cea de-a doua faza de dezvoltare a proiectului, potrivit companiei imobiliare Atisreal.Noul sediu al Reanult va fi localizat intr-o cladire de birouri de clasa A din cadrul proiectului Twin Towers Barba Center din Pipera si care dispune de o suprafata inchiriabila de circa 60.000 metri patrati, impartiti in doua cladiri similare. Noua locatie va oferi companiei un acces facil la principalele drumuri nationale, dar si catre aeroporturile Aurel Vlaicu si Henri Coanda.


Proiectul este impartit in doua faze, prima fiind deja finalizata, in timp ce a doua cladire urmeaza a fi inaugurata anul acesta. Fiecare cladire are 10 etaje, parter si mezanin pentru spatii comerciale si alte facilitati precum restaurante, baruri, sedii de banca si agentii de turism. Cladirile beneficiaza, de asemenea, de doua niveluri de parcare undeground pentru 400 de masini.


Recent, si retailerul german Metro Cash & Carry a inchiriat 7.000 metri patrati de birouri in cladirea Twin Towers Barba Center, unde isi va reloca activitatea.


Atisreal a achizitionat recent compania Cornerstone International care a activat timp de sapte ani (n.red. pana in vara anului trecut) ca francizor al companiei CB Richard Ellis. Atisreal, divizia imobiliara parte a grupului francez BNP Paribas, detine 60 de birouri in Europa , dar a incheiat si partaneriate cu mai multe companii din America si Asia.  Compania franceza a inregistrat in 2006 o cifra de afaceri de 340 de milioane euro si a intermediat circa 5.000 de tranzactii.