Atisreal va adopta brandul unic BNP Paribas Real Estate

Marti, 03 Februarie 2009, ora 17:02
1565 citiri
Atisreal va adopta brandul unic BNP Paribas Real Estate

Atisreal isi va desfasura activitatea incepand cu luna iunie 2009 sub o identitate unica – BNP Paribas Real Estate – in toate regiunile unde este prezenta, inclusiv in Romania, a anuntat astazi compania de consultanta imobiliara.

Decizia de adoptare a numelui BNP Paribas Real Estate (n.red. divizia imobiliara a grupului francez BNP Paribas) a fost luata pentru a raspunde mai bine cerintelor clientilor, pentru o pozitionare clara a companiei la nivel international, dar si pentru a sprijini strategia companiei.
"Acest brand va permite o mai buna intelegere a expertizei specifice si serviciilor pe care le oferim, respectiv evaluari, consultanta, tranzactii, property management, investment management, property development', se mentioneaza intr-un comunicat al Atisreal Romania.


Modificarea vizeaza si o pozitionare clara a BNP Paribas Real Estate la nivel international, prin consolidarea achizitiilor recente din Europa, Orientul Mijlociu si India, cu scopul extinderii acoperirii internationale.
Potrivit companiei, tranzitia catre brandul unic BNP Paribas Real Estate se va realiza in doua etape. Astfel, subsidiarele din Romania, Belgia, Irlanda, Italia, Jersey, Luxembourg si Statele Unite vor adopta noul brand in primul trimestru din 2009, in timp ce in Franta, Marea Britanie, Germania si Spania procesul va avea loc in cel de-al doilea trimestru din 2009.


BNP Paribas Real Estate este unul dintre liderii din Zona Euro si a 4-a companie de consultanta imobiliara ca marime in Europa. In Romania, Atisreal este unul din principalii jucatori internationali in domeniul consultantei imobiliare.
"Anticipam un impact pozitiv al brandului BNP Paribas Real Estate pe piata din Romania, care are nevoie de prezenta unor companii internationale credibile ce isi pot dezvolta activitatea la nivel local bazandu-se pe serviciile de calitate si reteaua internationala a unui grup puternic si cunoscut precum BNP Paribas Real Estate. In Romania brandul BNP Paribas Real Estate va intari increderea clientilor nostri in serviciile pe care le oferim, reprezentand o garantie puternica datorita fortei internationale a grupului BNP Paribas", a declarat presedintele si managing director al Atisreal Romania, Ioana Momiceanu.


BNP Paribas, cea mai mare banca din Franta dupa valoarea de piata, a anuntat recent pierderi trimestriale de aproximativ 1,4 miliarde euro (1,8 miliarde dolari), dupa ce fluctuatiile de pe piata actiunilor si obligatiunilor au dus la pierderi ale divizei de investitii bancare, conform Bloomberg.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#activitate, #companie, #consultanta , #stiri BNP-Paribas