Arval si Renault vor crea produse specifice pentru vehicule electrice

Luni, 06 Iulie 2009, ora 14:12
1064 citiri
Arval si Renault vor crea produse specifice pentru vehicule electrice

Compania franceza de leasing operational Arval, prezenta si pe piata romaneasca, va crea produse adaptate segmentului de vehicule electrice, in cadrul unui parteneriat cu producatorul auto Renault, a anuntat luni firma de leasing.

Cele doua companii vor dezvolta, pana in 2011, o oferta complexa pe segmentul vehiculelor hibrid, cu scopul de a reduce semnificativ emisiile de carbon, parte a proiectului european referitor la vehicule electrice al Renault-Nissan, se arata in comunicat.

"Cele mai recente studii internationale releva faptul ca pana in 2030 emisiile de carbon ar putea creste cu 39% la nivel global, in lipsa unor politici concrete de reducere a acestora", a declarat directorul general al Arval Romania, Arnault Leglaye, citat de NewsIn.

El a adaugat ca masurile ecologice de conducere a unui vehicul contribuie la reducerea consumului de combustibil si a emisiilor de dioxid de carbon cu 20%. Aceasta gama complexa de masini va fi disponibila din 2011.

Arval, controlata de grupul financiar francez BNP Paribas, a intrat pe piata romaneasca la sfarsitul lui 2006, iar la finalul anului trecut administra o flota de 1.700 de vehicule.

Leasingul operational este un serviciu care presupune atat finantarea achizitiei unui bun, cat si alte servicii oferite de un departament de gestionare din cadrul unei firme de leasing.

In cazul leasingului operational pe segmentul auto, cel mai raspandit, companiile pot beneficia de o flota de masini pe o anumita perioada de timp, in urma semnarii unui contract de leasing operational cu o firma specializata, care se ocupa si de gestiunea flotei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Estimarile Comisiei Europene indica un deficit de peste 6,5% din PIB pentru Romania, in vreme ce Consiliul Fiscal considera ca acesta va fi in jur de 6,4% din PIB, daca nu se va recurge din nou la...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#renault, # electrice, # parteneriat, # produse , #stiri BNP-Paribas