Vrei o masina electrica? Ia-ti si incarcator!

Sambata, 27 Septembrie 2014, ora 00:00
2349 citiri
Vrei o masina electrica? Ia-ti si incarcator!

Masina electrica este viitorul, spun specialistii, iar daca si tu esti de acord cu ei, atunci cu siguranta vei aprecia lansarea saptamanii in materie de accesorii pentru astfel de masini.

BMW a anuntat punctul de incarcare la domiciliu BMW i Wallbox Pro pentru automobile electrice si hibrid plug-in, sistem ce vine cu optiuni inovatoare de incarcare a automobilelor si de integrare smart home.

BMW i Wallbox Pro este operat printr-un afisaj touchscreen color, cu diagonala de 7 toli (17,8 cm), care ofera control si monitorizare optimizate ale procesului de incarcare si-ti permite sa-ti alegi setarile personale.

In cat timp incarci un BMW i3

Cu o viteza de incarcare de pana la 7,4 kW, BMW i Wallbox Pro sustine o incarcare foarte rapida a automobilelor electrice si hibrid plug-in. In acest caz, acumulatorul de inalta tensiune de la BMW i3 are nevoie de mai putin de trei ore pentru a ajunge la 80% din capacitate. BMW i Wallbox Pro este compatibil si cu alte marci auto echipate cu conector European Type 2.

Ecranul poate arata cat de mult s-a incarcat acumulatorul, precum si detalii privind ciclurile anterioare de reincarcare. Benzile de fibra optica cu LED de pe partile laterale ale panoului (wallbox) indica statusul actual de incarcare si sunt vizibile de la o distanta considerabila.

Poti obtine informatii privind starea incarcarii si de la distanta cu ajutorului unui smartphone sau al unei tablete prin aplicatia BMW i Wallbox Remote.

Poti incarca masina cu energie solara

Mai mult decat atat, BMW i Wallbox Pro este unic printre punctele casnice, integrand energia produsa prin sisteme proprii, de exemplu dintr-un sistem solar casnic.

Aceasta optiune este utilizata ori de cate ori este posibil. Panoul (wallbox) inteligent integrat detecteaza disponibilitatea energiei solare si o utilizeaza imediat pentru incarcare. Daca nu este disponibila o sursa de energie generata la domiciliu, este utilizata puterea din reteaua de alimentare.

Sistem avangardist, pentru parcuri auto electrice

Pentru viitorul in care ai incepe sa-ti construiesti propriul parcul auto plug-in, cei de la BMW au creat o functie de administrare care poate pastra istoria incarcarilor pentru utilizatori diferiti.

Pot fi memorate pana la trei profiluri de utilizator, de exemplu in scop contabil sau pentru facturare. De exemplu, utilizarea electricitatii in scop personal sau de afaceri poate fi inregistrata separat.

Iar detaliile consumului de electricitate pentru un anume cont de utilizator iti pot fi expediate, la cerere, prin e-mail.

Nu-ti face griji pentru instalare

BMW i Wallbox Pro este disponibil ca accesoriu original BMW i si este disponibil pe toate pietele europene.

Trebuie sa stii da daca ti-l doresti acasa, optional poti beneficia si de un serviciu de instalare, prin care montajul si conectarea BMW Wallbox Pro in casa sau garajul tau sunt realizate de personal calificat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#BMW i Wallbox Pro, #incarcator casnic masina electrica, #masina electrica incarcator solar , #stiri BMW