Vanzarile BMW SUA in declin

Joi, 05 Martie 2009, ora 12:17
1634 citiri
Vanzarile BMW SUA in declin

Vanzarile grupului BMW din SUA - BMW si MINI - au scazut cu 34.7 la suta in luna februarie 2009 fata de aceeasi luna a anului 2008.

Astfel numarul de vehicule vandute in februarie a fost de 15.805, fata de peste 24.190, cat s-a vandut in aceeasi luna a anului trecut.

Oficialii BMW declara ca vanzarile au fost afectate de faptul ca s-au aflat in constructie atat noul model Seria 7 (care se lanseaza in aceasta luna), cat si noul Z4 (care va fi lansat in luna mai).

"Februarie a fost o alta luna de prabusire pentru intreaga piata”, a declarat Jim O'Donnell, presedintele BMW America de Nord. "In timp ce ne asumam faptul ca vanzarile vor fi afectate de mediul economic global actual, intram intr-o perioada in care ne asteptam la un num?r mare de clienti care se vor intoarce la leasing si este provocarea noastra sa-i punem intr-un BMW nou in urmatoarele luni si sa continuam sa crestem cota pietei premium."

 MINI SUA a raportat vanzari de 2.826 de automobile, in scadere cu 17.2 la suta fata de 3.415 masini vandute in februarie 2008. "Economia a incetinit foarte mult in decembrie si ianuarie, incat si MINI a avut de suferit", a declarat Jim McDowell, vice-pre?edinte al MINI SUA.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
#bmw, # mini, #automobile, #vandute , #stiri BMW