Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Topul celor mai mari despagubiri auto

Topul celor mai mari despagubiri auto

Printre companiile de asigurari care au platit despagubiri auto de sute de mii de euro, se afla Asirom, Generali si Astra. Cea mai mare despagubire achitata de Asirom a fost pentru un autocamion Volvo, respectiv 76.000 de euro. Generali a despagubit proprietarul unui Porshe Cayenne, iar Astra a platit 60.000 de euro pentru o dauna totala inregistrata de un autoturism Audi TDI Quattro.

Pe prima pozitie in topul celor mai mari despagubiri auto facturate de compania Generali Asigurari in 2009, se afla suma dauna de 52.000 de euro, achitata in luna august pentru o dauna totala la un auto Porsche Cayenne, scrie Gandul.

Compania de asigurari Generali a mai platit 50.000 euro pentru furtul unui BMW, precum si 46.000 euro pentru daun? total? constatat? la un autoturism AUDI A8.

La Asirom, un camion valoreaza mai mult decat Lexus

Asirom Vienna Insurance Group a platit aproximativ 76.000 de euro proprietarului unui autocamion Volvo, pe baza unei polite RCA, aceasta fiind cea mai mare despagubire facturata de Asirom.

Pe urmatoarea pozitie s-a clasat o dauna Casco, in valoare de aproximativ 59.500 de euro, la un autoturism japonez marca Lexus.

Astra a platit despagubiri de aproximativ 165.000 de euro

Compania Astra a platit cel mai mult pentru dauna totala inregistrata de un autoturism Audi TDI Quattro.

Firma de asigruari a mai reparat o autoutilitare Renault Kerax pentru 56.800 euro, si a platit proprietarului unui Maseratti o despagubire de 48.000 euro.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1615 ori