Subaru Legacy si Outback, acum si in Romania

Luni, 16 Noiembrie 2009, ora 11:00
1049 citiri
Subaru Legacy si Outback, acum si in Romania

Subaru a lansat in Romania noua generatie a modelului Legacy, atat in varianta Sedan, cat si break, plus noua generatie a crossover-ului Outback. 

Compania japoneza vine pe piata cu garantia calitatii si cu preturi care pornesc de la 28.310 euro pentru Legacy Sedan si 33.189 euro pentru Outback, conform Adevarul.

"Legacy Sedan ofera aceeasi calitate ca si Audi A4 sau BMW Seria 3, la un pret mai mic.

Ceilalti adversari fac parte din alte categorii, deoarece nu aduc valorile noastre", sustine managerul general Stavros Kanonopoulos pentru cotidianul citat.

Crossover-ul Outback a ajuns la a patra generatie, fiind o combinatie unica intre o masina cu performante si confort superioare si modul de condus versatil al unui SUV.

Imbinate in acest model, caracteristicile specifice unui "crossover" apar evident imbunatatite.

Acestea ilustreaza noul concept Subaru de confort, fiabilitate si respect pentru mediu gratie noului design, noilor dotari si noului grup motopropulsor. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#subaru, # legacy, # outback, # , #stiri BMW