Soferii de BMW, cei mai agresivi in trafic

Joi, 14 Octombrie 2010, ora 10:07
1947 citiri
Soferii de BMW, cei mai agresivi in trafic

Soferii care conduc masina constructorului auto bavarez BMW sunt cei mai agresivi in trafic, arata un studiu recent.

Mai mult de jumatate dintre soferi spun ca "au avut o experienta neplacuta" la volanul unui BMW, relateaza The Telegraph .

Soferii de BMW sunt cei mai indisciplinati in trafic, cei mai vitezomani si cei care fac, cel mai des, semne obscene celorlalti participanti la trafic.

La fel de periculosi in trafic sunt si cei care conduc dube de culoare alba si soferii de Audi, se mai arata in rezultatele studiului.

Un procent de 23% dintre britanici s-a confruntat cu un sofer nervos care a iesit din vehicul pentru a-si face dreptate, iar 65% sustin ca in fiecare ora se intalnesc cu un sofer agresiv.
 
37% dintre britanici se simt deranjati atunci cand primesc flash-uri de la cei care vor sa ii depaseasca, iar 32% sunt socati atunci cand li se arata gesturi obscene.

Studiul a fost realizat in Marea Britanie, pe un esantion de 3.000 de persoane. Potrivit raportului, soferii care conduc Volkswagen sau Mercedes se afla in coada topului celor mai agresivi soferi.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#bmw, #soferi, #trafic , #stiri BMW