MINI masculin in editie limitata: Elegant sau sport, ce alegi?

Sambata, 21 Aprilie 2012, ora 00:00
2212 citiri
MINI masculin in editie limitata: Elegant sau sport, ce alegi?

MINI a lansat in Romania variantele MINI Countryman Dark Edition si MINI Rauno Aaltonen Special Edition, doua modele menite sa intareasca imaginea masculina a marcii, perfecte pentru personalitatea ta extravertita.

MINI Countryman Dark Edition este varianta caracterizata de oficialii BMW drept o masina masculina, de culoare "Absolute Black Metallic", cu acoperis, jante si oglinzi vopsite tot intr-o nuanta de negru.

Acest model include si elemente de personalizare deosebit de sportive, in design John Cooper Works si este disponibil doar pentru versiunile de motorizare Cooper S si Cooper S All4.

Mini Countryman Dark Edition

De la setul de linii laterale albe, kit-ul de caroserie sport si evacuarea neagra, pana la elemente de interior precum volan si levierul schimbatorului de viteze acoperite cu piele Alcantara Carbon, toate acestea intaresc imaginea de forta, masculina, a noului model.

Poti comanda Mini Countryman Dark Edition pentru motorizarile Cooper S si Cooper S All4, cu un pret suplimentar de 3454 Euro pentru acest pachet.

The Rally Professor

Cel de-al doilea model este o invitatie la rememorarea istoriei Mini. In prim-plan este pilotul legendar Rauno Aaltonen care isi imprumuta si numele acestei variante in editie limitata.

Mini Rauno Aaltonen Special Edition este varianta sport-masculina, ce imprumuta schema coloristica a Mini-ului cu numarul 177 care obtinea victoria din 1967 la Monte Carlo: rosu cu acoperis alb.

Noul model se remarca printr-o serie de elemente de design distinctive, asa cum este setul de linii albe pe lateralele caroseriei sau inscriptionarea "Special Edition" in zona semnalizatoarelor laterale.

La interior se remarca volanul acoperit cu piele rosie in partea de jos si inscriptia pe panoul central de instrumente "Center Speedo" care poarta semnatura gravata a lui Rauno Aaltonen.

Daca vrei varianta Mini Rauno Aaltonen Special Edition vei plati in plus fata de varianta clasica inca 1.583 euro pentru versiunea Cooper (motor 1,6 litri, 122 CP) si 2.605 euro pentru versiunea Cooper S (motor 1,6 litri TwinScroll Turbo, 184 CP).

Mini pune tinta si pe barbati

Reprezentantii BMW Romania au declarat pentru Business24 ca vor, prin aceasta colectie, sa intareasca imaginea masculina a marcii: Mini Countryman Drak Edition se doreste o prezenta foarte masculina, puternica, in timp ce Minia Rauno Aaltonen Edition este o evocare a traditiei sportive a marcii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#mini, #Rauno Aaltonen Special Edition, #Countryman Drak Edition, #BMW Romania , #stiri BMW