Leoni va produce cutii de siguranta la Arad

Marti, 10 Martie 2009, ora 19:54
4585 citiri
Leoni va produce cutii de siguranta la Arad

Producatorul de cablaje auto Leoni Wiring Systems Arad, subsidiara a companiei germane Leoni Wiring Systems, a anuntat ca implementeaza o noua linie de productie, care va fi functionala din acest an, transmite corespondentul NewsIn.

Managerul general al companiei Leoni Wiring Systems, Stephan Schimdt, a afirmat ca in prezent se implementeaza o noua linie de productie, pentru producerea de cutii de siguranta. „Multe dintre utilaje au ajuns deja la Arad. In mod cert vom demara productia in acest an, investitia in liniile automate fiind una consistenta“, a declarat Stephan Schimdt.

Grupul german este prezent in Romania din 1999, subsidiara Leoni Wiring Systems avand la Arad o fabrica de cablaje electrice auto si livreaza subansamble pentru mari constructori de autovehicule. In 2002, compania a inceput la Bistrita productia de cablaje auto pentru Daimler-Chrysler si BMW.

Leoni Wiring Systems face parte din grupul Leoni Bordnetze Holding, care este actionar unic al subsidiarei din Romania. Principalii clienti ai Leoni includ nume precum BMW, Bosch, Daimler-Chrysler, General Motors, Land Rover, Porsche, Siemens si Volkswagen.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#auto, #productie, #bmw , #stiri BMW