Jaguar are in plan un hatchback compact sportiv

Luni, 02 Noiembrie 2009, ora 15:57
1192 citiri
Jaguar are in plan un hatchback compact sportiv

Jaguar are in plan lansarea unui hatchback compact, inspirat de modelul R-D6, automobil care a fost prezentat oficial la Salonul Auto de la Frankfurt din anul 2003. 

La momentul prezentarii, R-D6 a fost catalogat de catre cei prezenti drept un automobil care nu se incadreaza in liniile riguroase si conservatoare pe care le impunea la acea vreme Jaguar, potrivit Cotidianul.

"Sentimentul pe care il avem este acela ca atunci cand am prezentat conceptul am realizat ceva cu adevarat inovator, nou si diferit.

Poate ca ne-a lipsit ceva atunci, insa ideea este una aplicabila in prezent", a spus o sursa anonima din interiorul Jaguar, citata de un site auto.

Noul model va fi mai mic decat actualul XF si va beneficia de aceleasi linii sport de care se vor bucura XK si viitoarele autoturisme sport XE.

Modelul va fi lansat in 2014 cu un pret de pornire de 60.000 de dolari, iar pana acum doar BMW Seria 1 si Audi A3 ii sunt concurenti directi pe piata. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#jaguar. automobil, # hatchback, # compact, # sportiv , #stiri BMW