BMW pregateste primul sau diesel tri-turbo

Marti, 14 Aprilie 2009, ora 10:00
1261 citiri
BMW pregateste primul sau diesel tri-turbo

Surse din interiorul BMW anunta ca bavarezii se pregatesc de lansarea unui diesel tri-turbo de 354 CP, care ar urma sa echipeze o versiune de performanta a actualului X5.

Diesel-urile BMW sunt recunoscute pentru puterea livrata si eficienta consumului, insa bavarezii nu se multumesc doar cu atat si se pare ca planuiesc versiuni si mai performante. Surse din interiorul constructorului german anunta devoltarea unui motor diesel tri-turbo in viitorul apropiat insa, momentan, aceste informatii raman doar la stadiul de pure speculatii.

Motorul diesel performant ar urma sa ia nastere din actualul bi-turbo cu sase cilindri in linie. Se pare ca viitoarea unitate va livra 354 de cai putere si va fi folosita pentru a da nastere unei versiuni diesel de performanta a SUV-ului X5. Noul motor BMW va fi "acompaniat" de tehnologiile Efficient Dynamics: sistem start-stop si sistem de regenerare a fortei de franare.

Din primele informatii se pare ca diesel-ul va fi orientat doar catre publicul european si isi va face treptat debutul in toata gama BMW: pe X6, Seria 5 si Seria 7.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
7 cursuri de formare profesională pentru antreprenori determinați să obțină succes
7 cursuri de formare profesională pentru antreprenori determinați să obțină succes
Un antreprenor de succes este un antreprenor atent la detalii, care prețuiește calitatea mai mult ca orice în businessul său și care învață de fiecare dată ceva nou, indiferent că se...
#diesel, # bmw, # seria, # cai putere , #stiri BMW