BMW iti propune o noua decapotabila pentru 2015: Seria 2 Cabrio

Sambata, 20 Septembrie 2014, ora 00:00
3220 citiri
BMW iti propune o noua decapotabila pentru 2015: Seria 2 Cabrio

BMW a prezentat Seria 2 Cabriolet, succesorul celei mai de succes decapotabile premium din lume la aceasta clasa dupa numarul de unitati vandute, iar Business24 iti propune sa fii cu ochii pe aceasta bijuterie patru roti ce va fi lansata in februarie 2015.

Designul exterior a fost dezvoltat in paralel cu cel al modelului BMW Seria 2 Coupe, pastrand particularitatile caracteristice unui BMW cabriolet si, totodata, o diferentiere vizuala fata de modelele compacte ale gamei BMW Seria 1.

Liniile extinse cu eleganta, silueta plata cu o linie a profilului arcuita, tensionata, pasajele puternic sculptate ale rotilor spate sunt principalele caracteristici ale designului exterior pentru noul BMW Seria 2 Cabriolet.

Iese in evidenta si linia joasa a portbagajului, remarcabila pentru un model decapotabil.

La o privire vei observa consolele scurte, capota lunga, habitaclul dispus mult in spate, ampatamentul lung si ecartamentul lat.

Comparativ cu modelul anterior, BMW Seria 1 Cabriolet, noul Seria 2 Cabrio a crescut in dimensiuni.

Lungimea are un plus de 72 de milimetri, ajungand la 4.432 mm, latimea s-a extins cu 26 mm (1.774 milimetri), ampatamentul beneficiaza de un plus de 30 de milimetri (2.690 milimetri), ecartamentul fata de 41 mm (1.521 milimetri), iar ecartamentul spate de 43 mm (1.556 milimetri).

Si specificatiile interiorului s-au imbunatatit: confort optimizat la intrarea/iesirea pasagerilor din spate, volum marit al portbagajului cu 30 de litri cand acoperisul este inchis - capacitatea maxima este de 335 de litri -, respectiv de 20 de litri cand automobilul este decapotat (280 de litri).

In plus, si partea din spate este mai lata cu 35 de milimetri in comparatie cu modelul anterior. Spatarul scaunelor din spate poate fi rabatat cu ajutorul unui levier din portbagaj, iar latimea compartimentului a crescut cu 150 de milimetri, la 450 mm, iar inaltimea cu 28 mm, la 246 de milimetri.

Cu ce motorizari vine Seria 2 Cabrio

BMW Seria 2 Cabriolet se mandreste cu o dinamica superioara si o eficienta maxima pentru segmentul sau. Motoarele pe benzina, cu patru cilindri, cu tehnologie BMW TwinPower Turbo echipeaza modelele BMW 228i Cabriolet (180 kW/245 CP) si BMW 220i Cabriolet (135 kW/184 CP), in timp ce singura versiune diesel este BMW 220d Cabriolet, echipata cu motor cu patru cilindri din noua gama de propulsoare BMW Group, cu tehnologie TwinPower Turbo (140 kW/190 CP).

Varful de gama BMW M235i Cabriolet reprezinta un nou reper in ceea ce priveste agilitatea, precizia si emotia in acest segment - toate acestea datorita motorului de 3,0 litri, cu sase cilindri dispusi in linie, cu tehnologie M Performance TwinPower Turbo, care dezvolta 240 kW/326 CP.

Un aport au si componentele sasiului cu reglaj specific M, dotarile optimizate aerodinamic ale caroseriei, designul individual al cockpitului si transmisia sport Steptronic cu opt trepte.

Ce include echiparea standard la BMW Seria 2 Cabriolet

Echiparea standard de inalta include acoperis operat electric si izolat acustic (soft topul se bucura de o izolare suplimentara si ofera un confort acustic optimizat), radio BMW Professional cu sistem de operare iDrive cu display central in design flatscreen, control automat al aerului conditionat cu mod cabriolet.

Optiuni la Seria 2 Cabrio

Printre dotarile optionale se numara tapiteria cu piele cu tehnologie SunReflective pentru reducerea incalzirii suprafetei la contactul direct cu soarele di cea mai noua generatie a sistemului de navigatie Professional care include controler tactil.

De asemenea, pe langa transmisia standard - manuala, cu sase trepte -, toate variantele modelului pot fi echipate optional cu transmisia automata Steptronic cu opt trepte.

Cea mai speciala optiune la BMW Seria 2 Cabriolet

In plus, acesta este primul model care poate primi, optional, actualizari "over-the-air" ale datelor de navigatie prin intermediul cardului SIM integrat in automobil.

BMW ConnectedDrive la Seria 2 Cabriolet

Masina dispune de sistemul BMW ConnectedDrive ce include asistare a fazei lungi cu efect antiorbire, faruri adaptive, asistare la parcare, camera pentru mers inapoi, Driving Assistant, Speed Limit Info (informatii privind limita de viteza) cu afisare No Passing Info (informatie privind interdictia de depasire), sistem tempomat cu functie de franare, integrare extinsa a terminalelor smartphone si a playerelor muzicale, Real Time Traffic Information (informatii in timp real despre trafic), Online Entertainment, functionalitate extinsa oferita de aplicatii pentru servicii bazate pe internet precum Facebook si Twitter.

ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis că norma juridică privind valoarea reparaţiei şi implicit a despăgubirilor prin asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) este este...
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Yogesh Brar a anunțat recent pe platforma X (fosta Twitter) că primele dispozitive echipate cu noua generație de procesor Snapdragon 8 Gen 4 vor fi lansate în octombrie 2024, iar detaliile...
#BMW Seria 2 Cabriolet, #noua decapotabila BMW, #lansare BMW Seria 2 Cabriolet , #stiri BMW