Top 5 cele mai accesibile masini de lux din lume

Vineri, 30 August 2013, ora 12:30
6752 citiri
Top 5 cele mai accesibile masini de lux din lume

Pe podiumul celor mai accesibile masini de lux din lume se afla AudiA5, BMW Z4 sau Volvo XC60, bolizi care ajung in timp record la suta de kilometri, si costa cel putin 40.000 de dolari.

Printre criteriile luate in considerare de Forbes se afla pretul de cel putin 40.000 dolari, costurile cu combustibilul pentru 5 ani, cheltuielile pentru intretinerea bolidului, dar si eventualele t reparatii sau taxe.

1. Audi A5

Pret recomandat de producator: 41.400 de dolari

Pret minim la care poate fi gasit: 53.542 dolari

Audi a innoit gama de modele A5 ce include versiunile Coupe, Cabriolet, Sportback si S5 si care acum se bucura de un nou design, de sisteme de tractiune quattro imbunatatite, de noi sisteme de infotainment si motoare mai eficiente, arata autobook.ro.

Principalele modificari tin de farurile si stopurile restilizate care acum prezinta faruri de zi cu LEDuri omogene si care pot fi echipate optional cu tehnologia Xenon Plus. De asemenea, barele de protectie au fost si ele restilizate, iar grila fata a primit in colturile superioare o serie de accente negre lucioase.

2. Volvo XC60

Pret recomandat de producator: 41.750 de dolari

Pret minim la care poate fi gasit: 49.600 dolari

SUV-ul Volvo are noi oglinzi, alaturi de o evacuare dubla si accesorii cromate montate pe spoilere. Jantele noi sunt disponibile in marimea de 18 inci sau, optional, 20 inci, mentioneaza 4tunning.ro.

In interior, Volvo XC60 R-Design 2012 ofera noi ornamente de aluminiu pe consola centrala, pe volan si pedale. Scaunele au fost imbunatatite, iar SUV-ul Volvo are si noi ceasuri de bord, de culoare albastra.

3. Buick Enclave

Pret recomandat de producator:42.460 de dolari

Pret minim la care poate fi gasit: 53.984 dolari

Buick Enclave a fost comparat cu un "hotel pe roti", datorita interiorului generos si confortabil. Automobilul beneficiaza de un propulsor V6 de 3,6 litri si 275 de cai-putere. Vehiculul poate face fata pana si unor depasiri mai scurte, datorita cuplului maxim de 340 Nm disponibil de la 3.200 rpm - adica destul de devreme pentru un motor V6, mentioneaza promotor.ro.

4. Volvo XC70

Pret recomandat de producator: 43.000 de dolari

Pret minim la care poate fi gasit: 54.600 dolari

Cu modelul XC70, Volvo a creat o idee cu totul noua - un autoturism combi elegant cu capabilitatea de deplasare pe teren accidentat a unui SUV. VolvoXC70 dispune de un sistem de tractiune integrala permanenta AWD numit Instant Traction, aminteste promotor.ro.

Acesta functioneaza in felul urmator: roata (sau rotile) care pierde din tractiune primeste automat un mic ajutor in valoare de cite 80 Nm. Astfel, la volanul unui XC70, nu va trebui niciodata sa sacrifici performanta pentru mai multa tractiune

5. Roadster BMW Z4

Pret recomandat de producator: 47.350 de dolari

Pret minim la care poate fi gasit: 56.319 dolari

Modelele BMW Z4 care pot fi achizitionate din Europa au un model cu un turbo de 2.0 litri, care dezvolta 156 CP si 240 Nm, propulsor cuplat la o cutie standard in 6 rapoarte sau, optional, la una automata in 8 trepte, precieaza automod.ro. Noul Z4 poate ajunge pana la 100 km/h in 7.9 secunde, cu un consum combinat de 6.8 litri/100 km.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Petrom va testa la Petrobrazi o instalație de captare și utilizare a carbonului. Care sunt mizele pentru reducerea emisiilor de carbon
Petrom va testa la Petrobrazi o instalație de captare și utilizare a carbonului. Care sunt mizele pentru reducerea emisiilor de carbon
OMV Petrom va testa la rafinăria Petrobrazi o nouă tehnologie de captare și utilizare a carbonului, începând cu luna iunie, arată un comunicat de presă al companiei. Testele sunt parte...
Parlamentul depășește scandalul de luni. Cine sunt noii membri ai Consiliului Concurenței
Parlamentul depășește scandalul de luni. Cine sunt noii membri ai Consiliului Concurenței
Ședința de luni din plenul reunit al Parlamentului României, care avea ca obiect numirea noilor membri ai Consiliului Concurenței, a fost una tensionată. Două partide au absentat de la vot,...
#top masini accesibile, #masini lux, #bmw x5 roadster, #volvo xc60 , #Investitii