Infiniti lanseaza o noua provocare pentru iubitorii luxului: Q30

Sambata, 25 Iulie 2015, ora 00:00
6490 citiri
Infiniti lanseaza o noua provocare pentru iubitorii luxului: Q30
Foto: Facebook/ Infiniti Cars

Noua masina din gama Compact a brandului de lux Infinti, Q30, se anunta a fi vedeta Salonului Auto de la Frankfurt, din toamna acestui an.

O prima fotografie oficiala a fost facuta publica, iar masina se dovedeste un competitor serios pentru Audi A3 si BMW seria 1.

Si mai interesant este ca reprezentantii brandului au hotarat ca Frankfurt sa fie si punct de colectare a precomenzilor pentru masina de lux, anunta Luxury Society.

Masina vine pe un sasiu Mercedes A-Class, dar are avantajul unei aluri ceva mai inalte creionate de designeri. De asemenea, optiunea cu tractiune integrala poate fi solicitata de cumparatori.

In urma cu doi ani, in momentul prezentarii conceptului Q30, Infiniti anunta ca aceasta masina va combina sportivitatea unui coupe cu spatiul generos al unui hatchback si cu aptitudinile unui crossover.

Rezultatul scoate intr-adevar in evidenta modelul Infiniti Q30, atragand atentia in special asupra noilor linii pentru gama in care mai sunt asteptate doua masini de clasa superioara.

Prima ar fi Infiniti QX30, o varianta SUV, care va intra in productie imediat dupa Q30 si va fi definita de un spatiu mult mai generos, o garda la sol mai inalta, dublata si de o protectie suplimentara montata sub masina si o motorizare mai puternica.

Infiniti Q30 va folosi un motor turbo pe benzina, de 2 litri, in patru cilindri, cu 208 CP, intalnit deja pe limuzina Infiniti Q50.

Pana pe 1 septembrie nu vom avea o imagine clara despre cum va arata interiorul masinii, chiar daca unii designeri au amintit cate ceva despre detalii lucrate manual si culori expresive dedicate gamei.

Partea buna este ca, daca te vei simti atras din prima de Infiniti Q30, poti face comanda direct la show-ul auto din Germania.

Partea proasta este ca va trebui sa astepti pana in 2016 pentru livrarea masinii, aceasta fiind una din conditiile impuse de producator.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
#masina Infiniti Q30, #precomenzi Infiniti Q30, #crossover urban Infiniti , #Cota de piata