Blue Air va lansa zboruri din Cluj-Napoca spre Roma si Paris

Miercuri, 16 Septembrie 2009, ora 18:02
2473 citiri
Blue Air va lansa zboruri din Cluj-Napoca spre Roma si Paris

Compania aeriana Blue Air va lansa in octombrie curse din Cluj-Napoca spre Roma si Paris, fiecare zbor urmand sa fie operat de trei ori pe saptamana, si va modifica, in intervalul 22-23 septembrie, orarul de zbor a patru curse din Bucuresti spre Italia, a anuntat operatorul low-cost.

In sezonul de vara, Blue Air a lansat zboruri externe cu plecare din Cluj-Napoca spre Venetia si Viena, precum si curse interne spre Suceava si Bucuresti.

Totodata, in intervalul 22-23 septembrie, compania va modifica programul de zbor a patru curse din Bucuresti spre Italia, din motive operationale.

Astfel, cursa catre Napoli, din 22 septembrie, va decola din Bucuresti (Baneasa) la ora 12:10 si va ateriza la 13:30, ora locala, iar returul va pleca la ora 14:15 din Napoli, urmand sa ajunga la Bucuresti, la ora 17:30.

Totodata, aeronava care va opera pe ruta Bucuresti-Catania va decola la ora 18:05 si va ateriza la ora 19:20 in Italia, in timp ce returul va pleca din Roma la ora 20:00 si va ajunge pe aeroportul din Baneasa la ora locala 23:15.

Pe langa cele doua zboruri, alte doua curse, programate pentru 23 septembrie, isi vor modifica programul.

Avionul care va opera pe ruta Bucuresti-Roma va pleca la ora 16:55 si va ateriza la ora 18:10 in Italia, iar returul va decola la ora 19:00, urmand sa ajunga la ora 23:00 la Bucuresti.

O alta cursa, spre Napoli, va pleca din Bucuresti la ora 16:55 si va ajunge la ora 19:30, in timp ce returul va decola din Italia la ora 20:00 si va ateriza pe aeroportul din Capitala la ora 23:00.

Operatorul aerian Blue Air, controlat de omul de afaceri Nelu Iordache, este prima companie de smart flying din Romania si are capital 100% privat romanesc.

Compania este autorizata sa efectueze zboruri regulate interne si internationale de pasageri, curse de tip charter la cerere si transporturi cargo.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
#Blue Air, # rute, # zboruri, # destinatii , #stiri Blue Air