Blue Air anuleaza cursele de pe Aeroportul din Arad

Marti, 03 August 2010, ora 15:30
1840 citiri
Blue Air anuleaza cursele de pe Aeroportul din Arad

Compania aeriana Blue Air va anula, incepand cu data de 10 august, cursele interne pe ruta Arad - Bucuresti si retur, care erau efectuate de sase ori pe saptamana incepand din luna mai, transmite corespondentul NewsIn.

Directorul Aeroportului International Arad, Dan Balacel, a declarat, marti, ca a primit din partea Blue Air o informare oficiala, conform careia, compania aeriana va sista zborurile interne efectuate de pe trei aeroporturi din tara.

"Compania Blue Air ne-a comunicat ca incepand cu data de 10 august sisteaza cursele de pe aeroporturile Arad, Cluj Napoca si Timisoara. In informarea oficiala primita de la compania aeriana nu ni s-au comunicat motivele pentru care sunt anulate aceste curse", a precizat Dan Balacel.

Conducerea Aeroportului din Arad a mentionat ca media lunara a pasagerilor pe cursele Blue Air, pe ruta Arad - Bucuresti si retur, a fost de 21,5 pasageri/zbor.

La inceputul luni mai, compania Blue Air si-a intensificat zborurile pe ruta Bucuresti - Arad si retur, ajungand la o frecventa de sase zboruri saptamanale, fiind efectuate curse in zilelele de luni, marti, miercuri, joi, vineri si duminica.

Dupa anularea curselor interne efectuate de Blue Air, pe Aeroportul din Arad nu vor mai exista curse regulate de pasageri, decat cele de tip cargo.

"Suntem in discutii cu companii aeriene pentru introducerea in programul de iarna a unor curse de pasageri care sa fie efectuate de pe Aeroportul din Arad. Urmeaza sa vedem cum se vor materializa", a afirmat Dan Balacel, directorul Aeroportului International din Arad.

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#blue, #air, #curse, #aeroport , #stiri Blue Air