Blue Air a demarat programul de iarna, cu sase destinatii

Vineri, 16 Iulie 2010, ora 14:43
2290 citiri
Blue Air a demarat programul de iarna, cu sase destinatii

Blue Air a demarat programul de iarna, cu destinatiile Spania, Franta, Italia, Belgia, Marea Britanie si Irlanda, celelalte destinatii urmand sa fie anuntate ulterior, iar biletele au fost puse in vanzare la preturi incepand de la 19,99 euro (TVA si taxe de aeroport incluse) pentru un segment, informeaza NewsIn.

Astfel, incepand cu 14 iulie, Blue Air ofera bilete pentru programul de iarna 31 octombrie 2010 - 27 martie 2011, se arata intr-un comunicat transmis vineri de companie.

"In special in vremuri de criza economica, turistii isi planifica majoritatea calatoriilor din timp, pentru a se asigura ca vor avea parte de cele mai bune oferte. Cu noul program de iarna, clientii nostri isi pot planifica de acum vacanta de Craciun sau de Anul Nou la preturi foarte accesibile. De asemenea, perioada de inceput a primaverii a fost foarte solicitata de turisti indeosebi pentru vacante tip city break, deci ne asteptam la o cerere crescuta pentru bilete in luna martie", a declarat directorul general al Blue Air, Sherif Ussama.

Biletele pentru programul de iarna pot fi cumparate prin intermediul site-ului www.blueairweb.com, prin Call Center-urile Blue Air si in reteaua de agentii si parteneri ai Blue Air.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#turisti bilete destinatii iarna blue air , #stiri Blue Air