Noul proprietar al Blue Air a primit licenta de operator aerian, odata cu suspendarea vechii licente

Miercuri, 21 August 2013, ora 16:25
2867 citiri
Noul proprietar al Blue Air a primit licenta de operator aerian, odata cu suspendarea vechii licente

Blue Air - Airline Management Solutions, care preluat in urma cu trei luni fondul comercial si aeronavele operate de Blue Air, a primit licenta de operator aerian, Autoritatea Aeronautica Civila Romana suspendand in acelasi timp licenta Blue Air, care expira la finele la finele lunii septembrie.

Blue Air - Airline Management Solutions, condusa de fostul director general al Blue Air Gheorghe Racaru, a primit licenta de operator aerian pentru aceleasi aeronave inscrise si in licenta Blue Air, care a fost suspendata cu data de 20 august.

Licenta Blue Air - Airline Management Solutions este valabila pana in data de 19 august 2014.

Firma Airline Management Solutions, infiintata in aprilie de patru actionari romani, a preluat la finele lunii mai fondul de comert al Blue Air, printr-o tranzactie in suma de 30 milioane de euro, care include asumarea unor obligatii de 28 milioane de euro.

Racaru a declarat in luna mai ca viitorii actionari i-au solicitat sa ramana in functia de director general al operatorului aerian.

Potrivit datelor de la Registrul Comertului, Airline Management Solutions a fost infiintata pe 17 aprilie si are ca actionari patru persoane fizice din Bucuresti, respectiv Teodor Cristian Rada (33%), Marius Mihail Puiu (33%), Tudor-Zamfir Constantinescu (17%) si Luciana Paunescu (17%).

Luciana Paunescu detine Blue Air Travel si a fost director executiv la Maxitours Belgia, care are in oferta diverse destinatii din Romania.

Administratorul Airline Management Solutions, Tudor-Zamfir Constantinescu, este fost pilot la Blue Air si locuieste la Bruxelles.

De asemenea, Teodor Cristian Rada a fost pilot la Blue Air.

Casa de Insolventa Transilvania este administratorul judiciar al Romstrade, companie aflata in insolventa si care a detinut Blue Air.

Blue Air si Romstrade sunt cele mai importante companii controlate de omul de afaceri Nelu Iordache, cercetat pentru deturnarea a 25 de milioane de lei din banii alocati pentru construirea autostrazii Nadlac-Arad si aflat in prezent in detentie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
#licenta blue air, #suspendare licenta blue air, #Airline Management Solutions, #functionare Blue Air , #Management