Larry King va fi inlocuit din ianuarie 2011

Vineri, 10 Septembrie 2010, ora 01:24
1040 citiri
Larry King va fi inlocuit din ianuarie 2011

Jurnalistul britanic Piers Morgan va ocupa postul lasat vacant de realizatorul TV Larry King la CNN, dupa 25 de ani, din luna ianuarie a anului viitor, potrivit televiziunii americane, potrivit Mediafax.

Piers Morgan, in varsta de 45 de ani, a capatat o oarecare notorietate in Statele Unite ale Americii, ca membru al juriului emisiunii "America's Got Talent", dar si datorita interviurilor realizate cu diferite personalitati.

In Marea Britanie, Morgan a fost redactor-sef al tabloidelor News of the World si Daily Mirror, dar a fost nevoit sa paraseasca aceasta functie dupa ce a publicat fotografii trucate ale soldatilor britanici maltratand prizonieri irakieni.

Primul invitat al lui Morgan in emisiunea sa de la CNN va fi chiar Larry King. "Sunt incantat sa ma alatur CNN si astept cu nerabdare sa aduc stilul meu personal de interviuri la cel mai mare post de informatii din lume", a declarat Morgan.

Morgan a semnat un contract pe patru ani, in valoare de 8,25 milioane de dolari, pentru a-l inlocui pe celebrul King. Larry King, in varsta de 76 de ani, a declarat ca a luat decizia de a renunta la emisiunea care l-a facut celebru deoarece isi doreste sa petreaca mai mult timp cu familia.

Dar, potrivit analistilor, motivul real pentru care King renunta la emisiune este scaderea cotei de audienta. De-a lungul celor 25 de ani de emisiune, Larry King, celebru pentru bretelele sale, a realizat peste 40.000 de interviuri cu celebritati si oameni politici din lumea intreaga.

Emisiunea "Larry King Live" a fost introdusa recent in Guinness Book of World Records, fiind considerata cea mai lunga emisiune de televiziune moderata fara intrerupere de aceeasi persoana si difuzata in acelasi interval orar.

Larry King a anuntat ca va continua sa fie "un membru al familiei CNN" si ca va continua sa prezinte din cand in cand programe speciale, cu ocazia unor evenimente nationale sau internationale majore.

De-a lungul carierei sale, Larry King i-a intervievat pe toti presedintii americani incepand cu Gerald Ford. Printre cele mai recente interviuri ale sale se numara cele realizate cu Bill Gates si Lady Gaga. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Larry King, #realizator, #tv , #stiri Bill Gates