Vrei sa iei masa cu legendarul Buffett?

Duminica, 12 Iunie 2011, ora 12:45
1235 citiri
Vrei sa iei masa cu legendarul Buffett?

Un pranz la restaurantul Smith & Wollensky din Manhattan pentru doua persoane costa in jur de 40 de dolari. Daca cea de-a doua persoana este celebrul investitor Warren Buffett, masa va costa aproximativ 2,6 milioane de dolari.

Aceasta este suma la care a ajuns licitiatia anuala pentru o masa cu "Oracolul din Omaha", ce s-a incheiat vineri seara.

Desi au fost doar doua persoane care au licitat pe eBay pentru a avea oportunitatea de a-l intalni pe Buffett, lupta a fost una stransa, cei doi plusand de patru ori fiecare.

Suma finala a fost de 2,35 milioane, insa anonimul care a castigat licitatia a dorit sa depaseasca pragul de anul trecut, adaugand in consecinta cateva sute de mii de dolari, informeaza Reuters.

Interesul pentru masa cu Warren Buffett a fost mult mai scazut decat in 2010. Atunci, un total de 9 doritori au plasat 77 de bid-uri.

Castigurile se vor indrepta catre o organizatie caritabila din San Francisco, fondata de prima sotie a lui Buffett.

Unul dintre cei mai bogati oameni din lume, Warren Buffett este un fan declarat al carnii rosii, in fiecare an vorbindu-le actionarilor Berkshire Hathaway despre restaurantul sau preferat unde se serveste cea mai buna friptura in sange.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#warren buffett, #berkshire hathaway, #investitor, #licitatie , #stiri Berkshire Hathaway