Vezi SALARIILE sefilor BCR

Miercuri, 27 Iulie 2011, ora 10:09
2516 citiri
Vezi SALARIILE sefilor BCR

Anul trecut, sapte directori din cadrul BCR, cea mai mare banca de pe piata locala, au primit, in total, salarii de 1,7 milioane de dolari. 

In 2010, bonusurile de performanta primite de cei sapte directori au depasit 1,2 milioane de euro, astfel ca remuneratiile totale ale respectivilor membrii din conducere au ajuns la 2,9 milioane de euro, potrivit Ziarul Financiar.

In conditiile in care cei sapte directori au incasat 1,7 milioane de euro, in total, rezulta, in medie, un salariu de 240.000 de euro pe an, respectiv 20.000 de euro pe luna.

Salariile nete ale sefilor de banci, din Romania, variaza intre 10.000 si 30.000 de euro, pe luna, conform datelor postate de publicatia amintita. La aceasta suma se adauga bonusurile.

Banca centrala obliga bancile sa amane cu 3-5 plata a minimum 40% din remuneratiile variabile, iar minimum 50% din bonusuri sa fie acordate in actiuni ale institutiei sau alte instrumente, se arata intr-un regulament, intrat in vigoare anul trecut.

Informatiile publicate de BCR vizeaza "remuneratia membrilor organelor cu functie de conducere si a membrilor personalului ale caror actiuni au avut un impact semnificativ asupra profilului de risc al institutiei de credit aferente anului 2010".

Anul trecut, personalul retail si corporate din reteaua teritoriala a beneficiat de cele mai multe bonusuri, in valoare totala de 11,7 milioane de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bcr, #salariu, #salariu director bcr , #stiri BCR