Vezi cum poti descarca muzica daca faci tranzactii cu cardul

Marti, 01 Februarie 2011, ora 22:58
2157 citiri
Vezi cum poti descarca muzica daca faci tranzactii cu cardul

BCR a incheiat un parteneriat cu Universal Music prin care, in perioada 1 februarie - 31 mai 2011, posesorii de carduri bancare emise de orice banca din Romania sau din strainatate care efectueaza tranzactii la bancomatele si POS-urile BCR primesc la schimb melodiile preferate, transmite Newsin. 

"Am pornit de la o premisa foarte simpla: toata lumea asculta muzica. Gradul de utilizare a cardurilor bancare este in continuare scazut in Romania, iar in aceasta campanie imbinam utilul cu placutul: educam clientii sa utilizeze cardurile si ii rasplatim cu muzica buna. Este prima campanie care recompenseaza toti utilizatorii de carduri, indiferent de banca emitenta, pentru orice fel de tranzactie efectuata la bancomatul sau POS-ul BCR", a spus Igor Zganjer, director Carduri, BCR.

Tranzactiile la ATM care se califica in campanie sunt urmatoarele: retragere numerar, plata facturi, reincarcare cartele Orange / Vodafone /Cosmote (Top Up), reincarcare aplicatie transport RATB pentru Bucuresti.

De asemenea, tranzactiile la POS care se califica in campanie sunt tranzactiile efectuate la cumparaturi de minim 10 lei, la orice POS BCR.
 
Melodiile se regasesc disponibile pentru descarcare in format mp3, iar descarcarea melodiilor se poate efectua numai pe un dispozitiv hardware tip computer personal/notebook. Descarcarea melodiei aferente unei tranzactii POS/ATM BCR se poate efectua in termen de 10 zile calendaristice de la data si ora inscrise pe chitanta tranzactiei.

Astfel, este necesara inregistrarea pe bcr.getmusic.ro, unde poate fi descarcata in mod gratuit o melodie utilizand codurile unice de pe chitanta tranzactiei. Fiecare tranzactie la orice ATM si POS BCR beneficiaza automat de o melodie gratuita.
 
"In 2010 au fost cateva sute de cazuri de persoane fizice investigate pentru upload si download ilegal de muzica prin internet. Prin campania "Banking pe muzica ta" toti se pot bucura de muzica preferata, gratis si legal" a mai spus Igor Zganjer.

Potrivit acestuia, volumul tranzactiilor efectuate cu cardurile debit si credit BCR la comercianti in 2010 a crescut cu 29%. In acelasi timp, numarul mediu al tranzactiilor pe card a crescut cu 27%. In 2011, BCR doreste sa creasca volumul tranzactiilor la comercianti cu 20%.

#carduri bancare, #tranzactii, #carduri, #tranzactii cu carduri de debit, #carduri de debit, #muzica, #bancomate, #BCR , #stiri BCR