Unitatile BCR vor fi inchise in 23 si 24 mai

Miercuri, 19 Mai 2010, ora 12:16
1058 citiri
Unitatile BCR vor fi inchise in 23 si 24 mai

Banca Comerciala Romana (BCR) anunta ca unitatile teritoriale retail, inclusiv cele care isi desfasoara activitatea in mall-uri, centrele de afaceri corporate si administratia centrala nu vor avea program cu publicul in zilele de duminica, 23 mai, si luni, 24 mai, informeaza NewsIn.

BCR le recomanda clientilor sa-si programeze din timp toate operatiunile bancare pe care trebuie sa le efectueze in aceasta perioada, in functie de programul bancii.

BCR anunta ca a luat toate masurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clientii bancii.

Totodata, va fi asigurata si alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM) si a automatelor de schimb valutar (ASV), astfel incat clientii bancii sa poata avea acces nelimitat la propriile resurse financiare.

Detinatori de carduri BCR vor putea face plati la oricare dintre comerciantii care accepta carduri, iar serviciul de Asistenta Carduri va fi disponibil 24 de ore din 24.

Totusi, clientii BCR vor avea acces la conturi si vor putea sa efectueze operatiuni bancare telefonic, prin Alo 24 Banking BCR disponibil zilnic, intre orele 8.00 si 22.00 prin apelarea InfoBCR si prin internet - Click 24 Banking BCR accesibil 24/7 prin portalul BCR.

In ceea ce priveste zonele Easy 24 Banking BCR, acestea vor fi disponibile tuturor posesorilor de carduri bancare pe parcursul intregii perioade.

Easy 24 Banking BCR este o zona amenajata in cadrul anumitor unitati BCR, 100% automatizata, dotata cu echipamente ce permit efectuarea de operatiuni bancare. 

#banca, #bcr, #unitati , #stiri BCR