Unitatile BCR sunt inchise in 19 si 20 aprilie

Miercuri, 15 Aprilie 2009, ora 11:08
1096 citiri
Unitatile BCR sunt inchise in 19 si 20 aprilie

Unitatile Bancii Comerciale Romane (BCR) vor fi inchise in zilele de sarbatoare legala de Paste, respectiv duminica, 19 aprilie, si luni, 20 aprilie, precum si in 1 mai, a anuntat miercuri banca.

Astfel, unitatile teritoriale de retail, centrele de afaceri corporate, complexele de pregatire si administratia centrala nu vor avea program cu publicul in zilele de 19 si 20 aprilie, respectiv 1 si 2 mai.

Totusi, unitatile BCR din incinta mall-urilor isi vor desfasura activitatea in conformitate cu programul de lucru al acestora, a precizat banca.

BCR a mai anuntat ca a luat toate masurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clienti si ca bancomatele si automatele de schimb valutar (ASV) vor fi alimentate corespunzator cu numerar pentru aceasta perioada.

Detinatorii de carduri BCR vor putea face plati la orice comerciant care accepta carduri. BCR, cea mai mare banca dupa active din Romania, are o retea de 647 de unitati, peste 1.800 de bancomate si peste 15.000 de aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS). 

#bcr, # unitati, # program , #stiri BCR