Un nou titlu de ''cea mai buna banca'' pentru BCR

Joi, 30 Martie 2006, ora 02:51
871 citiri

Banca Comerciala Romana (BCR) a fost desemnata, recent, "Cea mai buna banca din Romania" ("Best Emerging Market Bank in Romania") de catre specialistii revistei economice americane "Global Finance".Analistii revistei, impreuna cu reputati analisti din domeniul economic, consultanti bancari si membri ai conducerilor unor importante corporatii internationale, au selectat cele mai bune banci din 22 de tari din Centrul si Estul Europei, in cadrul unui studiu complex care a vizat pietele emergente din intreaga lume.

Criteriile care au stat la baza desemnarii castigatorilor au inclus cresterea activelor, profitabilitatea, relatiile de parteneriat strategic, calitatea serviciilor furnizate clientilor, competitivitatea ofertei bancii si capacitatea de inovare a produselor si serviciilor.

"Suntem onorati de aceasta noua recunoastere internationala a activitatii si pozitiei BCR ca lider al sistemului financiar-bancar romanesc, dupa decernarea, anul trecut, pentru a patra oara in ultimii sase ani, a Premiului de Excelenta pentru A"Cea mai buna bancaA" din Romania de catre revista britanica "The Banker" a declarat Nicolae Danila, Presedinte Executiv al BCR.

Bloombiz.ro

Directnews.ro - cel mai dinamic site de stiri si comentarii online. Intra, citeste si voteaza cele mai interesante articole. Tu esti editorul!