Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Secretele marketingului de succes, descifrate in cadrul unui seminar

Secretele marketingului de succes, descifrate in cadrul unui seminar

Daca in prezent ocupi un post de director de marketing, nu trebuie sa ratezi participarea la seminarului international "The Big Picture - MH Media Solution", dedicat marketingului direct. Evenimentul, aflat la a doua editie, se va desfasura pe 26 octombrie si va reuni experti internationali si specialisti romani, care vor impartasi... secretele ce stau in spatele campaniilor publicitare de succes.Participand la acest seminar, ai ocazia sa intalnesti persoane care au conceput campanii publicitare de impact in domeniile auto, farmaceutic, FMCG, turistic, financiar, asigurari si leasing. Invitatii vor prezenta cazurile care i-au pozitionat in fruntea agentiilor de marketing direct in tarile in care isi desfasoara activitatea.

Pentru a oferi informatii pertinente din domeniu - au fost contactate persoanele care au contribuit cel mai mult in industrie anul trecut. De asemenea, toate campaniile premiate la John Caples Awards vor fi prezentate in cadrul editiei a doua a seminarului de marketing direct "The Big Picture". Vorbitorii sunt persoane recunoscute la nivel international ca specialisti in domeniu. Iar recunoasterea lor s-a materializat prin premiile obtinute de-a lungul timpului.

Cunostintele acumulate pe timpul prezentarilor au avut ca rezultat pe termen scurt idei inovatoare de promovare, iar pe termen lung au generat noi contacte si puncte de plecare pentru rezolvarea problemelor de marketing.

"Din perspectiva comunicatiei promotionale, prima editie a seminarului MD The Big Picture a reusit cel putin doua lucruri: a pus esentiala liniuta de dialog care introduce discursul nostru (al organizatiei) catre client, privit ca individualitate; a ridicat un semn de intrebare asupra a ceea ce putem spune sau scrie dupa ea, astfel incat dialogul sa continue.", a declarat Virginia Oprisan, Ph.D, Specialist Marketing BCR LEASING.

Inscrierile au loc pana in data de 30 septembrie 2006 si se pot face telefonic la numarul 411 73 95 sau prin email: cornel.ologeanu@mhmedia.ro. Alte detalii pot fi aflate de pe site-ul evenimentului, www.thebigpicture.ro.

Nicoleta Margineanu

Bani si Afaceri - www.banisiafaceri.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1118 ori