Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Primul ansamblu rezidential de lux de pe Litoral

Primul ansamblu rezidential de lux de pe Litoral
SC Real Estate Development SRL a prezentat luni primul proiect rezidential de lux de pe litoralul romanesc, Sara Sea View, care aduce 130 de apartamente cu vedere spre Marea Neagra si necesita o investitie de 15 milioane euro.'Vara anului 2007 contureaza, odata cu lansarea ansamblului rezidential de lux Sara Sea View, tendinta de a investi la nivel extins in apartamente de vacanta pe Litoralul Marii Negre', a precizat Mirela Rosca, directorul grupului Extenso, din care face parte compania SC Real Estate Development SRL, dezvoltatorul proiectului.

De promovarea ansamblului rezidential si de vanzarea apartamentelor se va ocupa compania EuroMetropola, care a inaugurat deja un punct de lucru amplasat in zona centrala a Constantei .

Investitia totala pentru acest proiect este de 15 milioane euro. Initial aceasta fusese programata de 11 milioane euro, insa, datorita modernizarilor proiectului, a cresterii accesibilitatii infrastructurii, la investitia initiala s-au mai adaugat patru milioane de euro. Suprafata totala pe care se dezvolta proiectul este de 7.000 mp, suprafata totala construita a celor 120 de apartamente ale complexului fiind de 16.000 mp.

Ansamblul rezidential Sara Sea View este dezvoltat in statiunea Olimp, fiind un ansamblu format din patru blocuri cu regim de inaltime P+11 etaje. Complexul ofera 128 de apartamente de doua sau trei camere, cu suprafete cuprinse intre 90 si 150 de metri patrati, cu preturi incepand de la 800 de euro pe metru patrat.

Complexul este inconjurat de o curte cu gradina de 5.000 metri patrati si locuri de joaca pentru copii. Sara Sea View va beneficia de trei piscine, doua pentru adulti si una pentru copii. Cele doua piscine pentru adulti vor avea 72 de metri patrati, respectiv 250 de metri patrati, iar cea pentru copii de 41 metri patrati.

'Este un moment propice pentru a investi pe litoralul romanesc. Aceste investitii vor fi dezvoltate in viitor de fonduri specializate, dar si de mici dezvoltatori locali. Pentru a putea cumpara un apartament in complexul Sara Sea View o familie trebuie sa aiba un venit minim de 5.000 lei, ceea ce reprezinta din punctul de vedere al Bancii Comerciale Romane un nivel mediu de salarizare. BCR, ca finantator al proiectului Sara Sea View, apreciaza ca in viitorul imediat tot mai multi romani vor investi in locuinte de vacanta', a precizat Dorin Cojocaru executiv al Directiei de Credite din BCR.

In prezent, exista cereri din partea unor investitori straini pentru a cumpara circa 30 la suta din apartamentele existente in complexul Sara Sea View.

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.rompres.ro/ target=_blank>Rompres</a>)


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1045 ori