Pachet de servicii pentru micii comercianti de la BCR

Miercuri, 04 Mai 2011, ora 12:35
1374 citiri
Pachet de servicii pentru micii comercianti de la BCR

Banca Comerciala Romana (BCR a anuntat ca va lansa un pachet de servicii de baza pentru micii comercianti cu ridicata sau cu amanuntul, printre facilitatile ofertei numarandu-se intreaga gama de activitati de baza ale micilor comercianti, de la plati si schimb valutar pana la creditare si economisire, conform NewsIn.

Potrivit bancii, clientii nou atrasi beneficiaza de 6 luni de relatie gratuita cu banca, pe langa facilitatile non-bancare incluse in pachetele pentru antreprenori: semnatura electronica acordata cu o reducere de 23% fata de pretul standard prin parteneriatul BCR - Trans Sped si accesul gratuit la platforma BCR Antreprenor.

Pe segmentul de tranzactionare si plati, BCR ofera microintreprinderilor nou atrase gratuitate la toate platile si incasarile in lei, precum si la administrarea contului curent pe o perioada de 6 luni, facilitati la instalarea de terminale de plata cu cardul si chiar bancomate, reduceri cu 25% a comisionului de procesare a platilor prin aplicatiile de e-commerce si acces gratuit la serviciul de Money Trade care permite negocierea online sau prin telefon a cursului de schimb valutar.

Totodata, banca precizeaza ca oferta de finantare pentru micii comercianti include facilitati pentru factoringul intern, finantarea capitalului de lucru si a investitiilor.

Astfel, pentru factoringul intern banca ofera o reducere de 30% din comisionul de acordare/prelungire/majorare a facilitatii de factoring. Creditul pentru capital de lucru, linia de credit si creditul pentru investitii in RON pleaca de la marje de 2,2% si comisione zero de analiza si de rambursare anticipata. Pentru creditul de investitii exista posibilitatea obtinerii de garantii prin Programul Jeremie.

In cadrul ofertei pentru micii comercianti, BCR a lansat in premiera creditul pentru nevoi nenominalizate in RON.

Antreprenorii pot folosi fondurile pentru dezvoltarea afacerilor prin finantarea activitatii curente, a investitiilor precum si pentru refinantarea/consolidarea altor credite cu destinatie similara, fara a prezenta la banca documente justificative pentru utilizarea creditului. 

Creditul se poate acorda pe o perioada de pana la 120 de luni, iar suma maxima poate fi pana la 300.000 lei. Marja de finantare pentru acest tip de credit pleaca de la 2,3% pentru finantari pe termen scurt cu garantii imobiliare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#pachet servicii, #bcr, #mici comercianti, #oferta comercianti , #stiri BCR