Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Fondurile deschise de investitii intre 18 si 22 Septembrie

Fondurile deschise de investitii intre 18 si 22 Septembrie
Saptamana 15-22 septembrie a fost destul de buna pentru fondurile de investitii. Dintre cele 28 de fonduri, doar 4 au incheiat la o valoare a unitatii de cont inferioara celei de saptamana trecuta, insa atat scaderile cat si cresterile au avut o amploare destul de redusa.aA€¢ Dintre scaderi, cea mai semnificativa a fost suferita de FDI Europa Obligatiuni care a piedut 0,78%, si se afla alaturi de BCR Expert la o valoare inferioara celei de la inceputul anului. La polul opus, FDI KD Maximus (fond bazat in proportie de 62,3% pe actiuni cotate) si fondul diversificat FDI BCR Dinamic au reusit cresterile cele mai importante, castigand in acesta perioada peste un procent.
aA€¢ Pentru saptamana viitoare ne asteptam in continuare la performante pozitive in cazul fondurilor de actiuni si celor diversificate deoarece piata bursiera pare a se afla in momentul actual pe un trend ascendent.KTD Invest S.A.
Splaiul Unirii nr.10, bloc B5, scara 1, etaj 3, apt. 8, sector 4, Bucuresti
tel / fax 021 - 319.64.10

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 698 ori