Curs valutar 4 iulie BCR afiseaza cele mai proaste oferte

Joi, 04 Iulie 2013, ora 10:23
1909 citiri
Curs valutar 4 iulie BCR afiseaza cele mai proaste oferte

Cei mai afectati de diferentele de curs valutar sunt clientii cu credite in valuta. Rata lunara trebuie platita in euro, dolari sau franci elvetieni, dupa caz, dar majoritatea clientilor se prezinta la banca cu lei, fara o analiza prealabila a cursului de schimb pe piata valutara.

In general, casele de schimb afiseaza pentru principalele valute cotatii mult mai avatajoase decat bancile.

Joi, cel mai avantajos curs valutar atat pentru euro, cat si pentru dolar este afisat de casa de schimb Inter-Discret.

In schimb, la cumparare, cel mai bun curs pentru euro si moneda americana este afisat de casa de schimb Luxor.

BCR, banca cu cel mai dezavantajos curs de schimb

La BCR , pentru ziua de 4.07.2013, sunt afisate urmatoarele cotatii: euro se cumpara de catre banca, la cotatia de 4,3551, si este cedat joi la vanzare la pretul de 4,5350.

De asemenea, si dolarul american se cumpara la cel mai slab curs, de 3,3350 lei.

Cel mai bun curs oferi de banci pentru moneda euro este intalnit la RIB (4,4650 lei), urmata foarte aproape de Banca Transilvania care afiseaza un curs la vanzare euro de 4,4660 lei.

La cumparare euro, RIB afiseaza cel mai bun curs , de 4,4110 lei.

In ceea ce priveste dolarul american, Banca Romaneasca ofera cel mai bun curs la vanzare de 3,4492 lei.

Cel mai slab curs la vanzare dolar, este afisat de Bancpost (3,5180 lei), care ofera in schimb cel mai bun curs la cumparare, de 3,3980 lei/dolar.

Avantajul oferit de casele de schimb

Casele de schimb continua sa ofere cele mai bune cotatii ale monedelor euro si dolar, atat la vanzare, cat si la cumparare.

Astfel, la cesele de schimb, joi, cel mai bun curs la vanzare euro este afisat de casa Inter-Discret, de 4,4500 lei, iar la vanzare dolar, cel mai bun curs este de 3,4300 (curs afisat de Inter-Discret, Luxor si Real GI).

Casa de schimb Luxor stabileste preturile de cumparare cele mai avantajoase pentru exchange in numerar dupa cum urmeaza: EUR se cumpara de catre casa de schimb la 4,4350 lei si USD este cotat azi la cumparare la pretul de 3,4020 lei.

Avantajul cursurilor afisate de casele de schimb, joi, este de 8,5 bani/ euro si 8,8 bani/ dolarul american, avantaj rezultat din comparatia cu cel mai dezavantajos curs afisat de banci.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#curs valutar, #case schimb valutar, #curs euro leu , #stiri BCR