Curs valutar 28 octombrie. BCR si Leumi afiseaza cel mai slab curs de schimb valutar

Luni, 28 Octombrie 2013, ora 10:00
2262 citiri
Curs valutar 28 octombrie. BCR si Leumi afiseaza cel mai slab curs de schimb valutar

Cursul de schimb valutar afisat de banci si casele de schimb in debutul saptamanii continua sa inregistreze variatii semnificative atat la vanzare, cat si la cumparare. Cele mai avantajoase oferte sunt, si de aceasta data, cele ale caselor de schimb.

Astfel, casa de schimb Luxor si Lotus afiseaza cel mai bun curs la vanzarea euro, iar la vanzarea dolarului american, casele de schimb valutar Luxor si Corsa afiseaza cel mai avantajos curs.

La cumparare insa, la egalitate cu casa de schimb Luxor, este Alpha Bank, banca care afisaza cea mai buna cotatie la cumparare pentru euro.

Ce oferte afiseaza luni bancile

Institutiile de credit ofera si luni cele mai proaste cotatii la vanzare. Astfel, banca Leumi tranzactioneaza la cel mai slab pret moneda europeana. Aceasta afiseaza la vanzare un curs de 4,5290 lei/euro, iar la cumparare, un pret de 4,3655 lei/ euro.

Euro este vandut la un pret dezavantajos si de BRD, banca care afiseaza o cotatie de 4,5240 lei/ euro.

Pentru dolarul american, BCR a anuntat cel mai slab curs la vanzare, de 3,3050 lei/ dolar, in timp ce UniCredit se afla in imediata apropiere, cu o cotatie la vanzare, de 3,3000 lei/ dolar.

De asemenea, dolarul este cumparat la cel mai dezavantajos tot de BCR, banca care a anuntat o cotatie de 3,3145 lei/dolar.

Dintre banci insa, Alpha Bank vinde euro si dolarul la cel mai bun pret, de 4,4650 lei/euro si 3,2481 lei/ dolar.

Cotatiile caselor de schimb in debutul saptamanii

Doua case de schimb afiseaza acelasi pret la vanzarea euro, de 4,4500 lei/ euro: Lotus si Luxor.

Luxor are, de asemenea, si cea mai buna cotatie la vanzare monedei americane, afisand un pret identic cu cel al casei de schimb Corsa, de 3,2400 lei/ dolar.

Casa de schimb valutar Luxor, ofera in acelasi timp si cel mai bun curs, la cumparere, pentru moneda euro si moneda americana: 4,4250 lei/euro, respectiv 3,2150 lei/ dolar.

Pentru cei interesati sa cumpere euro, diferenta intre cel mai bun si cel mai slab curs este de 7,9 bani, ceea ce inseamna economii de 23,7 lei la cumpararea unei sume de 300 de euro.

#curs valutar, #case schimb valutar, #curs euro banci, #dolar american curs schimb , #stiri BCR