Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cine este cel mai bogat bancher roman

Cine este cel mai bogat bancher roman

Fostul presedinte executiv al BCR, Nicolae Danila, a acumulat o avere lichida de aproximativ doua milioane de euro in perioada iunie-octombrie, conform declaratiei sale de avere, care mentioneaza, de asemenea, ca activele financiare au depasit 20 milioane de euro. 

Nicolae Danila, in prezent membru in Consiliul de Administratie al BNR, isi pastreaza majoritatea banilor in depozite bancare, valoarea acestora insumand echivalentul a circa 11,5 milioane euro, inclusiv plasamente in fonduri de investitii.

Danila are conturi la 15 banci si detine mai mult de 6 milioane euro in depozite denominate in moneda unica, plus economii in moneda nationala de 23,2 mil. lei (circa 5,4 mil. euro) si 50.107 dolari americani.

Fostul bancher si-a sporit din iunie si pana in octombrie cel mai mult disponibilitatile in lei din banci si fonduri de investitii, care au crescut cu peste 1,1 mil. lei, ajungand la 23,2 mil. lei.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1155 ori
Citeste mai multe desprebancher depozite investitii banci fonduri