Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cadoul BCR de sarbatori: 2% pentru posesorii de carduri de credit

Cadoul BCR de sarbatori: 2% pentru posesorii de carduri de credit

BCR acorda, cu ocazia sarbatorilor de Iarna, in cardul unei oferte promotionale care se deruleaza intre 1decembrie 2006-31 ianuarie 2007, un bonus de 2% posesorilor de card de credit si card-uri de credit co-branded emise de banca, informeaza un comunicat din partea bancii.

Bonusul se acorda pentru platile efectuate cu carduri de credit si carduri de credit co-branded, la cumpararea de bunuri si servicii de la comerciantii din reteaua BCR.

Cardurile cuprinse in cadrul campaniei promotionale sunt: cardul de credit BCR MasterCard si cardurile co-branded BCR MasterCard Altex, BCR VISA Depozitul de Calculatoare, BCR VISA UltraPRO, BCR MasterCard Media Galaxy, BCR MasterCard Praktiker si BCR MasterCard Univers All.

Bonusul de 2% se acorda in functie de tipul de card si de valoarea cumparaturilor astfel:

- posesorilor de carduri de credit co-branded BCR MasterCard Altex, BCR VISA Depozitul de Calculatoare, BCR VISA UltraPRO, BCR MasterCard Media Galaxy, care efectueaza tranzactii la comerciantii acceptanti din reteaua BCR, ale caror valori cumulate sunt mai mari sau egale cu suma de 1.500 lei (RON)/luna (inclusiv prima cumparatura),

- detinatorilor de carduri de credit BCR MasterCard si carduri de credit co-branded BCR MasterCard Praktiker si BCR MasterCard Univers All care efectueaza tranzactii la comerciantii acceptanti din reteaua BCR (inclusiv prima cumparatura), ale caror valori cumulate sunt mai mari sau egale cu suma de 400 lei (RON)/luna.

BCR este lider pe piata cardurilor si are, in prezent, aproape 2,2 milioane de carduri active. Banca ofera clientilor, persoane fizice si juridice, un numar de 22 tipuri de carduri, de debit si de credit, cu utilizare in tara si/sau strainatate, avind conturi in lei sau valute liber convertibile.

Pe langa aceasta promotie, BCR a demerat, tot cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, o alta campanie de reduceri de dobanzi de pana la 2,1 p.p., la creditele de nevoi personale in lei - Divers Extra BCR si care se desfasoara in perioada 01.11.2006 - 30.01.2007.

Dobanda in cazul contractarii unui credit Divers Extra BCR in perioada campaniei va fi de 11,4%/an in cazul creditelor pe termen scurt si de 11,9% in cazul celor pe termen mediu si lung. DAE - 17,64% (credit in valoare de 35000 RON pe o perioada de 120 luni)

Creditul Divers Extra BCR se acorda pentru satisfacerea nevoilor personale ale imprumutatului, suma maxima ce poate fi imprumutata fiind de 10.000 EUR in (echivalent lei) pe o perioada de pana la 10 ani.

BCR va mai acorda, prin tragere la sorti, 91 de premii, cate unul pentru fiecare zi a campaniei promotionale, in valoare neta de 1.500 lei fiecare. Pentru a fi inscris in aceasta promotie clientul trebuie sa fie persoana fizica rezidenta; cererea de credit trebuie sa fie aprobata de catre BCR in perioada de derulare a promotiei si sa cuprinda acordul scris al solicitantului de credit de a participa la aceasta promotie iar valoarea creditului aprobat sa fie de minim 10.000 lei.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 831 ori